Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ło matulu biedactwo to sie nacierpiałaś
Ja Kacperka rodziłam 1,5h i to był dla mnie dramat a co dopiero ty
Pamietam że darłam się jak cholera na początku jak zeczęły się te skurcze myslałam że mnie rozrywa od środka dzięki Bogu skurcze przechodzą na chwilkę normalnego oddechu położna zobaczyła jaka ja spanikowana i zaczęła do mnie przemawiać i oddychać razem ze mną i oddychała tak jak ona i było o niebo lepiej także zdecydowałam się że w tym tyg zapiszę się do szkoły rodzenia:-) Na porodówce byłam o 7 rano a o 8 45 Kacperek był już u mnie na piersi mam nadzieję że teraz też tak będzie
Nie powiem że stracha łapię pomału
Będzie wszystko ok Następną księżniczkę będziemy miały na forum zdrową i piękną
ale dalismy radęSliczny,cudny po prostu do schrupania.No to jeszcze wam sie pochwale swoim skarbem kochanym :-)
Zobacz załącznik 409392Zobacz załącznik 409393Zobacz załącznik 409394
klaczku ale ci suwak posuwa do przodu juz masz 32tc,super juz niedlugo i Ty przytulisz swojego Karolka,czas tak szybko leci :-)

no ale to prawie jak sam;-)
:-)No to jeszcze wam sie pochwale swoim skarbem kochanym :-)
Zobacz załącznik 409392Zobacz załącznik 409393Zobacz załącznik 409394
klaczku ale ci suwak posuwa do przodu juz masz 32tc,super juz niedlugo i Ty przytulisz swojego Karolka,czas tak szybko leci :-)

smaruje teraz dłonie kilka razy dziennie kremem do rąk troszkę lepiej ale tylko troszkę.
ale najwazniejsze aby była zdrowa