reklama

Wieści od cieżarówek

kłaczek właśnie coś ze mne poleciało:szok: taki duży glut jak piszesz q..wa mać to to???? Ło matko zawału dostanę Dzisiaj ginekolog na 15 20 to dobrze powie co i jak. Boję się jak cholera co dzień śni mi sie poród i co dzień to wszystko jest bardziej wyrażniejsze. Jeszcze u mnie za wcześnie i to dużo za wcześnie:no:

reklama
Spokoj mi tu! Dobrze sie sklada ze masz gina dzis, to bedzie wiadomo co i jak. Wylgada ze to to, ale jeszcze raz przypominam,ze gluta mozna zgubic i 2 tygodnie przed porodem, czyli miescilabys sie w swojej normie, prawda? Wiec nie panikuj! Zeby Ci bylo lzej, to wiedz, ze ja juz gluta zgubilam dawno i to by bylo na tyle - zadnej regularnej akcji nie obserwuje. A w sumie to juz chyba 2 tygodnie dobiega jak sobie poszedl. Wyluzuj, uspokoj sie, oszczedzaj, polez jak masz mozliwosc i badz dobrej mysli bo to podstawa.
No i nawrzeszczalam na ciezarna...:zawstydzona/y:

ok...mam stresa...a jak jest stres...to walę do Was po pomoc...

odebrałam dziś wyniki badań....i krwinki białe troszkę ponad normę....mam 11 a norma do 10
krwinki czerwone troszkę obniżone, ale nieznacznie..

no i jestem po krzywej cukrowej i mam doła bo nie umiem tego zinterpretować...
na czczo 90
po 2 godzinach po wypiciu 75 glukozy 160....
oszaleje ze strachu......
co to znaczy, że mam tą cholerną cukrzycę?
boje się...
a te cholerne krwinki białe co mogą oznaczać.....już się naczytałam o infekcjach...zagrażających ciąży....RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zdj&#281;cie0272.jpgDziewczyny to mój Kajtuś <24.12.2011> g.9.58
Walczcie o swoje cuda bo naprawdę warto.

Karolcia, Ciebie to sie powinno od neta odciac, wiesz? Za duzo czytasz tych zlych informacji. Ponizej 200 to cukrzyca nie jest, ale cos z tolerancja glukozy masz na rzeczy. Wez wyluzuj bo urodzisz nerwicowca!! Kiedy masz lekarza? Jak chcesz na temat cukrzycy ciazowej cos wiecej, to wejdz na watek "Cukrzyca ciazowa i zycie po niej" - dziewczyny Ci prawdopodobnie wiecej powiedza. I nie kop po necie za "wiedza" bo mam wrazenie ze zioniesz potem defetyzmem, a przeciez zupelnie nie o to w ciazy chodzi.
Asia, no i super Kajtek jest!

Asia1987 - super Kajtek! :tak:
Karolcia81 - inne są tabele dla ciężarnych, krwinki masz ok. Cukrzycę masz wysoką, więc albo skieruje Cię jeszcze raz na badania albo będziesz na diecie i bez paniki.

Mam wyniki progesterony - - - > 19,52! Jest dobrze, prawda? Z Adą w podobnym czasie miałam 13 z hakiem. Nie będę siać paniki i będę dzwonić do doktorka normalnie w sobotę do gabinetu. Albo wyskrobię maila jeszcze na wszelki wypadek. :dry:

asia- słodziak :)
karolcia- krzywa podwyzszona ale spokojnie od tego sie nie umiera a po ciazy zwykle przechodzi spokojnie, ale ci ten suwaczek pomknal :)
a ja dzis powinnam dostac @ a po niej ani sladu.... ehmmmm czyzby....
klaczek- odmaszerwoac na porodowke ;p

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry