Lilijanna, dobrze kombinujesz! Bedzie idealnie. Badania porobisz, ale wszystko sie bedzie toczylo tak jak powinno, az w terminie urodzisz zdrowego bobasa. I nie wazne czy syn czy cora - bierze sie co daja i dziekuje ze zdrowe. A sprawdzic zawartosc pudel z wyprawka jeszcze zdazysz - jak bedziesz wiedziala co nosisz pod sercem, to sie ustawisz pod chlopaka lub dziewczynke i zaszalejesz.
Aga_cina, Karol wczoraj nawet jakby zmadrzal! Dal sie wyspac bez skurczow, wiercil sie az Rajmunda okopal... Spokoj i cisza.
Jujka, a Ty karmisz piersia czy mala na butli jedzie? I jaka konsystencje ma kupka? Czy bardzo sie napina jak ja robi? Masuj brzusia, mozesz tez klasc na brzuszek cieple oklady, np. z ogrzanej pieluszki.
Kurcze, nadal jestesmy w dwupaku, zaczynaja mi sie uruchamiac nowe schizy. A co? ;-) Pierwsza to ze w jak pojde do sklepu to mi wody odejda. Nie zebym sie szwendala bez pamieci, ale maly spacerek do piekarni... I wizja mokrych portek, malej kaluzy... Brrr... Druga to ze Rajmund nie zdazy z pracy przyjechac jak cos sie ruszy - dzis wraca do pracy po przerwie swiatecznej, zaczyna od 2 nocy... W pracy nie odbierze telefonu, mozemy polegac tylko na sluzbowym na hali.