Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale fajne fotki.imienia jeszcze nie mamy :-) ale nie wykluczone, ze Henry albo William,albo Henry William
A tu foteczki mojego szczescia
Zobacz załącznik 423947Zobacz załącznik 423948
Na piewszym pepowina wciela sie w kadr, a na drugim dzidzius nad czyms mysli ostro ;-)

Rośnijcie sobie zdrowo i rzeki mleka życzę 
ostatnio coraz rzadziej trafiają się dziewczynki (statystyka ze szkoły rodzenia) więc tym bardziej szacun że Wam się udało panienkę upolować ;-)
Mnie dopada coraz większy stres więc chętnie was przepuszczę przed sobą ;-)
) na usg ułożenie główką w dół le nie w stronę kanału tylko tak trochę po skosie w lewą stronę, waga ok. 2600, a na zdjęciu mam tylko kolejnego siusiaka
Tak się złośliwiec ustawia, że buzię za każdym razem odwraca albo zasłania rączkami, za to siusiaka zawsze wystawi
Suma sumarum moja kolekcja zdjęć z usg obfituje w same siusiaki- i co tu pokazać dziecku za parę lat
?
poza tym my mieszkamy w UK i do Polski nie wracamy, wiec raczej nikt mojemu dziecku nie bedzie docinal, a Henryk funkcjonuje rowniez w Polsce. Poza tym do kazdego imienia mozna sie przyzwyczaic i tylko ludzie zakompleksieni wysmiewaja sie z imion, a nie wszystkim wszystko musi sie podobac.