Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co o tym myślę ?Hej
a ja się trochę martwię... Od 26 tyg ciąży mam taki sam obwód brzucha - 95 cm. Waga też niewiele się ruszyła...Boję się, że coś nie tak - jakaś hipotrofia albo małowodzie...
Co o tym myślicie?

No właśnie ja też się zdziwiłam jak zadzwonili z laboratorium .As - to witaj w klubie.....ja już od tygodnia, glukometr, paseczki i dietka....
ale po 2 godzinach to masz piękny wynik...czemu zakładasz cukrzycę...ja miałam 161....
zresztą ja mam podejrzenie, ze u mnie to pomyłka...słuchajcie jem normalnie...powtarzam NORMALNIE! - tak jak jadłam do tej pory....za radą dietetyczki, która kazała systematycznie wprowadzać dietę a teraz tylko kontrolować czy jest coś po czym mi może cukier skoczyć...i tym sposobem jem normalnie, czasami podjadam coś słodkiego i cukier mam w dolnej granicy normy...zaraz mi glukoze zaczną podawać....
moja teoria jest taka, że pomylili się w lab. i zobaczę jeszcze tydzień i zadzwonie do lekarza, czy mogę powtórzyć badanie....bo to mi tu wszystko nie gra!