reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Kurcze kurcze ja to zawsze muszę przegapić, jak dzieje się coś ważnego :baffled:
Ewelinka mam nadzieję że już masz Szymonka obok i moje kciuki nie były już potrzebne, ale jeśli jeszcze akcja porodowa trwa to od teraz zaciskam tak mocno, że mam nadzieję że sama przez to nie urodzę :-D
Kasiuleczka WIELKIE GRATULACJE :-):-):-)
No i wzięły mnie wszystkie przegoniły.... :-pAle ja chwilowo nie jestem dyspozycyjna żeby rodzić :baffled: Muszę się wykurować, kurczę ciąża zaczęła się u mnie i kończy identycznie- przeziębieniem :baffled: Miód, cytryna, czosnek, malina wszystko na raz i się faszeruję ;-)Biada Arkowi gdyby chciał się wykluć na dniach i dostałby w mleku tą mieszankę wybuchową :-D

Kasiuleczka gratuluje małego cudu po tej stronie.
Lili jak po wizycie bo coś długo nam tu nie piszesz? martwimy się :tak: A co tam u Eweliny? mam nadzieje że Szymonek już jest z nia.

Poroniona, Patka teraz kolej na Was

Po Kahace,to chyba ja i aga_cina.Ja mam termin na 12.04.I chociaz jakos nie udzielam sie mocno na forum to codziennie Was czytam:)

reklama
Do góry