reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

Zjoluś.... - do roboty kochana.....pracować tam na bobaskiem....

U nas wszystko ok. dziś była wizyta i wszystko w najlepszym porządku. Dzidziuś waży 1550 - czyli kawał chłopa. Dostałam leki na skurcze nóg...bo już myślałam, że się wykończę..zwłaszcza nocą....ASPARGIN - końska dawka: 3x2...
Mały cały czas szaleje w brzuszku....cały czas go czuje jak się mości...

Buziaki.....my już raczej z górki mamy!

reklama
Witam się po wizycie .
Księżniczka waży 1200 gram .
Najgorsze mamy za sobą !!!!:-):-):-)
Bardzo żywa i energiczna dziewczynka ,która robi w konia nawet profesora .
To jego słowa . :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Skubana uciekała ,żeby nie dać się zważyć ,uciekała od KTG . :-D:-D:-D
Karolinka leży już główką w dół .
Ułożenie do porodu -prawidłowe .

U mnie nie jest gorzej ,ale też specjalnie nie jest lepiej .
Wyniki krwi poszły w górę ,więc tyle dobrego ,
ale dołożył jeszcze witaminę B compositum i na stałe Scopolan w dawce 4 x 1 czyli co 6 godzin .
Na następnej wizycie dostanę już nie doraźne skierowanie ,ale normalne do porodu ,bo być może mała urodzi się wcześniej .:baffled::baffled::baffled:
Kazał być na to przygotowanym ,bo jest taka ewentualność .
Bombarduje główkę spojenie łonowe i szyjkę i dlatego te bóle i twardnienia brzucha.
To tyle na gorąco .;-):-):-)

As cieszę, się że nie jest gorzej. Trzymam za Was kciuki i życzę dużo zdrowia, a ty oszczędzaj sie, wypoczywaj ile wlezie:tak:
Lili śliczna Fasolinka :-)
Kahaka dzięki za pamięć

Jestem oczywiście w dwupaku, byłam dziś u ginka, dzidzia waży ponad 4 kg, zobaczymy jak się urodzi ile w tym prawdy;-)
Mężuś jutro wraca i może uda nam się kupić wózek:-):-):-)

Zamiast leżeć i byczyć się przed samym porodem to nie mogę.
Wekend miałam zabiegany (uczelnia), dziś lekarz, a jutro idę z Pati na Wawel (w ramach ferii), niestety ktoś inny miał z nią pójść, ale się nie udało, a ja nie chce jej rozczarować więc się będę jutro toczyc, a co?
Potem małe zakupowe szaleństwo:-):-):-)
W środe może uda mi się poleżeć, ale pewnie to będzie już niezły stresik przed czwartkiem, bo w czwartek już się będe witać i całować z moją córeczką:-)

Wczoraj ostatnia dzisiaj pierwsza:-) wstawajcie śpiochy

Dziś o 7:30 mój m zrobił nam niespodziankę:-):-):-), jestem bardzo zadowolona:-). Ominęła mnie wycieczka z Pati, ale to dobrze bo jestem mało mobilna, a ona przeszczęśliwa, że pojechała z tatusiem.
Muszę teraz ogarnąć trochę chatę, jakieś pranie zrobić, coś na ząb i dzien zleci, a i zakupy:-D:-D:-D
Miłego dnia dziewczynki

Karolciu - ja się mogę starać od następnego cyklu. Na razie czekam na @ po tabletkach anty. Widzę, że będzie synuś! Jakoś mi to umknęło. Gratuluję!!! Dobrze, że u was wszystko w porządku :)
Macie z górki, to dobrze, bo mnie już kciuki bolą :-D

As - aparatka ta twoja mała :)

Pozdrawiam wszystkie ciężarówki :)

Ziola dziala dzialaj:-)
karolcia ale suwak mknie:-)
As a jak szyjka???? Pola tez bardzo naciskala na szyjke.czasami tak skakala,ze az wszystko bolalo ale lezalam i dotrwalysmy do terminu. Czego i wam zycze. Wczesniak to za wsze wczesniak.

Witajcie kobitki
Karolcia, AS - gratulacje !!! ciesze sie bardzo ze u Waszych pociech wszystkok ok....
u mnie czas leci nieublaganie tydzien za tygodniem, moja dzidzia sie rusza ale ma wyrazne humory - jeden dzien slabo, inny caly dzien i noc walka...u mnie juz ponad 10kg na plusie......slodycze mnie dobijaja nie moge sobie odmowic
walcze jeszcze z nauka mam zalegle egzaminy na uczelni a ze wzgledu na wyjazd wykladowcy musialam przesunac - jade dopiero w nastepnym tygodniu - chcialabym to zdac..ale zobaczymy jak bedzie, w nstaepnym tygodniu mam tez wizyte - czy to prawda ze po 30 tygodniu wizyty sa czestsze ????

reklama
Do góry