Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj ja takich grzechotek na łapki to też mam sporo.A ja kupuje rozne takie... Masa tego na rynku. Grzechotki na nadgarstki i na nozki - superasne sa.
Ech... Ide pranie zrobic - po wczorajszej akcji mam tego do woli.![]()

no z kuchni by facet nie wychodził ...

;-)Kinga 15 lat temu to już sporo było .As, co Ty mi tu zachwyty gasisz? A pammietasz co bylo po sklepach jak Twoja Klaudia byla mala? Pewnie ciut wiecej niz kiedy male byly moje dzieci, wiec teraz to ja cipieje z zachwytu kupujac malemu ciuszki ze smiesznymi napisami, zajedwabiste zabaweczki... Gdzie sie nie obejrzec to lepiej niz w PEWEXIE! Kurcze! Ja naklejki na sciane kupilam, takie zwierzaki z filcu, gdzie by sie to kiedys snilo? Sama robilam rozne dekory dla dziecka. Dzis looknelam na te wanienke co kupilas - FP ma cala linie "deszczowego lasu" - no, to znow mi szczeka opadla bo ja sie tu spuszczalam nad faktem ze moja wanienka ma koreczek do spuszczania wody. Do d... z reszta pomysl bo koreczek dziecko w dupcie gryzie.
Watek o nam zamkneli niestety - szkoda. Wczoraj go namierzylam i mialam swietny ubaw. Nie tylko ja z reszta. Zawsze jak sie pojawia taki wat to go zamykaja... Bylo o profesjonalnym fotografie przy porodzie - przerodzilo sie w dobor fryzurki w miejscu kluczowym, peniuaru i makijazu pod katem sesji - zamkneli. Bylo o kreacjach na porodowke - laska spam zapodala na wstepie sugerujac koszulki po 120 pare zeta na te okolicznosc, ale watek rozwijal sie kabaretowo... Zamkneli. No, juz nie ma gdzie sie wyzyc.;-)