Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj ja takich grzechotek na łapki to też mam sporo.A ja kupuje rozne takie... Masa tego na rynku. Grzechotki na nadgarstki i na nozki - superasne sa.
Ech... Ide pranie zrobic - po wczorajszej akcji mam tego do woli.![]()

no z kuchni by facet nie wychodził ...

;-)Kinga 15 lat temu to już sporo było .As, co Ty mi tu zachwyty gasisz? A pammietasz co bylo po sklepach jak Twoja Klaudia byla mala? Pewnie ciut wiecej niz kiedy male byly moje dzieci, wiec teraz to ja cipieje z zachwytu kupujac malemu ciuszki ze smiesznymi napisami, zajedwabiste zabaweczki... Gdzie sie nie obejrzec to lepiej niz w PEWEXIE! Kurcze! Ja naklejki na sciane kupilam, takie zwierzaki z filcu, gdzie by sie to kiedys snilo? Sama robilam rozne dekory dla dziecka. Dzis looknelam na te wanienke co kupilas - FP ma cala linie "deszczowego lasu" - no, to znow mi szczeka opadla bo ja sie tu spuszczalam nad faktem ze moja wanienka ma koreczek do spuszczania wody. Do d... z reszta pomysl bo koreczek dziecko w dupcie gryzie.
Watek o nam zamkneli niestety - szkoda. Wczoraj go namierzylam i mialam swietny ubaw. Nie tylko ja z reszta. Zawsze jak sie pojawia taki wat to go zamykaja... Bylo o profesjonalnym fotografie przy porodzie - przerodzilo sie w dobor fryzurki w miejscu kluczowym, peniuaru i makijazu pod katem sesji - zamkneli. Bylo o kreacjach na porodowke - laska spam zapodala na wstepie sugerujac koszulki po 120 pare zeta na te okolicznosc, ale watek rozwijal sie kabaretowo... Zamkneli. No, juz nie ma gdzie sie wyzyc.;-)