Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aaaaaaaaaaaaaa mi wczoraj uciekł Twój post, nie zauważyłam gokochane ja na szybko, nadaje Jeszcze ze szpitala.
wczoraj o 6:53 przyszedl na swiat moj ukochany wyczekany synek Staś, 3,5kill. 56cm, 10pkt. poród sn, długi i cięzki, po 20 godzinach wzielam zzo ( cudowny wynalazek ). mialam czyszczenie maci g bo nie urodzilo sie lozysko. ale sam poród bez komplikacji. jestem najszczęśliwsza na świecie. cały czas płacze ze szczęścia.
Wielkie gratulacje, witaj Stasiu wśród nas, tym razem po tej stronie brzuszka. Pięknie, to czekamy na Was na rozpakowanych również i na relację jak Wam razem jest cudownie. 
Póki co taki mam plan. ;-)to zaciskaj nogi
Zez rozbieżny, ale miałam robioną operację za wcześnie w dzieciństwie i potem jak rosłam to mi popękały niektóre nitki i teraz jest obawa, że podczas parcia mogą mi popękać następne i będzie klops. Wiem, że w razie czego oczy mam zaciskać, zamykać, tylko musiałabym jeszcze o tym pamiętać.Lilianka a jaką masz wade? Co do ppłaty to dobry pomysł byle lekarz się nie obraził.

także szpital rezerwowy póki co wychodzi na pierwsze miejsce. Obejrzałam sobie dzisiaj porodówkę, bardzo przytulnie. Przy okazji dowiedziałam się co potrzebuję ja, a co dzidzia.