reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wieści od cieżarówek

docztałam że ty kobitko tak w sierpniu plnujesz mniej więcej :D ja tez mam nadzieję że sierpień / wrzesień bede mogła i z tego co pamietam iqusia chyba tez jakoś we wrześniu - więc mam nadzieję że się tu wszystkie spotkamy na ciążowych ploteczkach :D

reklama
IZW- no też mam taką cichą nadzieję ,że się tu spotkamy:)
na razie skupiam się na tym ,aby przed ciążą trochę cm zgubić aby potem za dużym wielorybkiem nie być ,a przy okazji mam zajęcie na czas oczekiwania :)

No laseczki jest przybliżona data staranek jak będzie wszystko ok ze mną, to we wrześniu zaczynamy z M , ogromnie się cieszę :)

IZW, ale szybko malutkiej ząbek wyszedł. Co do wózków - ja mam Espiro Avant - lekki jest, fajnie się w samochodzie mieści (to było dla mnie bardzo ważne), koła ma plastikowe i wiadomo, że jak się człowiek przerzuci z wózka na gumowych oponach na taki, to czuc różnicę - bardziej twardo jeździ, no ale to chyba każdy wózek na plastikach. Mnie ten wózek pasuje, chociaż kosz na zakupy mały, ale chciałam mały wózek, to nei mogę wymagac wielkiego kosza ;)
kobietka, nooo, juz niedługo :) ja Cię oczywiście pamietam i kibicuję !

Kahaka - dzięki kochana , ja też Ciebie dobrze pamiętam , jej jak ten czas leci nie?
dopiero pisałam ,że 2 lata mam czekać ,a tu już minęło i zaraz staranka teraz czas wakacji to zleci mi szybciuteńko te tygodnie to na prawdę lecą tak ,że nie nadążam czasami ,a czasem się tak dłuży no i może być tak ,że ten ostatni miesiąc oczekiwania będzie się ciągnął w nieskończoność ,ale co przyjdzie i będzie ten wrzesień kiedyś w końcu...

dziewczynki ja tylko na chwilkę melduję mojej małej od wczoraj wybija się drugi ząbek, śpi jak króliczek jest troszkę marudna ale bałam się że z tym ząbkowaniem bedzie gorzej a jest znośnie

khaka ja też właśnie szukam czegoś małego - dzieki fajny ten wózek
kobietka to zawrzesien mam nadzieje ze tez dołącze ;p

pozdrawiam was wszystkie i życzę udanego dzionka

a tu aktualne fotki mojego skarbu

Just79 urodziła Kamilkę, która już dziś postanowiła ewakuować się z brzusia, 3740g, 55cm i 10 pkt. Gratulacje!

Czarna - możesz się szykować. :-p

reklama
NO ALE JAK TO !!!!?????
NIE WIERZĘ , TAKI EXPRESSS ?
JUST , GRATULUJE SERDECZNIE ! JESTEM W SZOKU ....IDĘ CHYBA PAKOWAĆ TORBĘ:szok:

Do góry