Lilijanna
Fanka BB :)
She - super, że wizyta ok, Malutka się obróci, rozmawiaj z Nią. 
Daaa - a tak się martwiłaś, super, że szyjka ok ;-)
Ewela28 - super brzusio, wózek bardzo ładny, aczkolwiek mnie trzy koła nie przekonują, zimą miałam okazję pchać wózek trzykołowy koleżanki i normalnie było ok, ale przez śniegi było ciężko
ola** - gorsze dni się zdarzają, ale nie przestawaj kochać brzusia, Twoje córeczki na pewno zacisnęły swoje malutkie kciuki i za Ciebie i za swoje rodzeństwo

Daaa - a tak się martwiłaś, super, że szyjka ok ;-)
Ewela28 - super brzusio, wózek bardzo ładny, aczkolwiek mnie trzy koła nie przekonują, zimą miałam okazję pchać wózek trzykołowy koleżanki i normalnie było ok, ale przez śniegi było ciężko

ola** - gorsze dni się zdarzają, ale nie przestawaj kochać brzusia, Twoje córeczki na pewno zacisnęły swoje malutkie kciuki i za Ciebie i za swoje rodzeństwo
Wygląda zatem na to, że tutaj się nie pije czystego roztworu glukowy. Jak to faktycznie wygląda zobaczę za miesiąc
, a tak to ciśnienie obowiązkowe, serduszko dzidzi obowiązkowe, waga obowiązkowa (mi ostatnio 4kg stykły dodatkowo
, więc mnie troszkę uspokoiłaś
), no i pogaduchy, czy jakieś dolegliwości typu skurcze nóg. No i dostaję skierowania na kolejne niezbędne badania.