missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
hej dziewuchy zaraz mam egzamin trzymajcie kciuki ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Już po wizycie.
Dzidziolek rośnie ma 2,55 cm, co wg usg potwierdza 9w3d (wiec ciąża trochę młodsza ze względu na późną owulacje- termin zostawiam bez zmian bo i tak będzie sie zmieniał)Serduszko bije 163/min .
Ale pani dr wraz z moim mężem upierają sie nad zwolnieniami , wiec mam do połowy lutego co oznacza ze pewnie do pracy już nie wrócę
Apropo zastrzyków , ja robiłam je tak jak w instrukcji w boki brzucha ale pani dr pokazała mi swój brzuch , i gdzie robić na około pępka.Boki brzucha są najbardziej ukrwione i będą cały czas robic sie siniaki i będą bolesne
Kasikz, piękny ludzik. świetnie, że wszystko dobrze, a na zwolnieniu przynajmniej porządnie wypoczniesz. nawet nie wiesz jak Ci zazdrościłam jak wczoraj o 6 rano zwlekłam się z łóżka ;-)
a co do zastrzyków to też słyszałam, że można wokół pępka, ale jakoś przy świadomości, że macica z dzidzią zbliża się do pępka to jednak pewniej się czuję celując trochę dalej na boki
Chyba jak już zobaczę te dwie kreski, to będziecie musiały nagrać dla mnie jakiś film instruktażowy 
Bo ja nadal nie mogę sobie wyobrazić, jak ten zastrzyk się robi 
Kasikz super ludziolekjaka piękna główka i rączki jakie maluśkie:-) noooo!!!
A ja dziś 28tc i w szoku jestem kiedy ten czas ucieka!!! wczoraj oglądaliśmy mieszkanie ale S go nie chce wynająćtakie piękne!!! i z tarasem 36m i z parkingiem podziemnym z windą pod sam dom -idealne dla zmotoryzowanej mamuśki:-) ale nie!!!
Ech no nic szukamy dalej....
A ja się dzis zważyłam i co??? mam 0,7kg mniej niż ostatnim razem.... wiedziałam że jak wrócę od mamusi i teściowej to zdrowe jedzonko i owocki przywrócą mnie do normalności:-)

więc muszę w jakimś orange czy plusie modem wziąć
ale 2 sypialnie, wielki salon z aneksem kuchennym, duża łazienka co jest plusem przy dziecku, taras, ogród i garaż... jednym słowem 100 metrów naszego domku:-) trzymajcie kciuki żeby nic się do tego poniedziałku nie stało, nikt się nie rozmyślił (patrz mój mąż) i nic się nie zmieniło. Wprowadzamy się z dniem 01.03 bo mieszkanie nie wymaga remontu, jest umebliwane więc tylko łóżeczko i rzeczy małej są potrzebne

ostrzegłam ją że teraz ma już przechlapane bo jak człowiek zaczyna to już nie moze skończyć i powiedziała że wie!!!! bo wypatrzyła już tam tyle pięknych rzeczy że musiała na siłę wychodzić

Agatko, ja i mój wielki bruchol właśnie spaliliśmy się ze wstyduTo my w 28tc

Agatko, ja i mój wielki bruchol właśnie spaliliśmy się ze wstydu![]()
i najważniejsze że jego lokatorowi jest w nim miło, ciepło i wygodnie. Mój mały łobuz tak jak go sobie rozpycha tak ma:-) 
superasnie wygladasz :-)