Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Cały czas zamartwia się czy wepchnie się w sukienkę. Młoda non stop się rusza, więc Asia chce ograniczyć siedzenie przy kompie do tyle ile musi.
Małą muszę zapisać w Opalenicy, ja podlegam dalej pod Poznań i nie chcę tego zmienić, A. pod Opalenicę, ale On to stary koń, a dziecko to jednak dziecko.
teraz niewiem czy wszystko napisze to co chciałam 
,jak wy myslicie?
,bo jak tak miałam wyjsc z chaty nieogranieta. Przyjechalismy 00:15 po połnocy i połozyli mnie na patologie , rozwarcie miałam wtedy na 1cm, około 2 w nocy zlapały mnie skurcze co 6minut,a potem to juz były co 2-3min ,a najlepsze było to,ze na KTG pokazywało od 40-60% wiec porazka jakas wogole,a bol jak cholera bolący, rozwarcie dalej na 2cm - taka wsciekla chodzilam,ze nie pytajcie , pozniej jakosprzed 13sta jak mnie dopadly skurcze takie jakby mały zaraz mial wyjsc z łona normalnie ból jak cholera 

myslalam,ze umre tak rwało, wtedy trafiłam na taka fajna doktorke co od razu na USG a tam jeden pecherzyk owodniowy i zaraz na cc mnie wyslała, awanture zrobiła, bo połozna ,ktora miala sie mna zajac to co innego robila, wiec akcja szybka, dostalam 3 kroplowki z soli fizjologicznej i na sale operacyja , tam lekarz anstezjolog wbijal mi prob 4 znieczulenie w kregosłup do tego te cholerne skurcze - myslalam,ze wykituje zywcem ,potem to juz poszło gładko , poczułam super ciepło po nogach wiec znieczulenie zaczeło działac - nawet sie zapytalam lekarza czy jak ruszam nogami na boki czy znieczulenie dziala ,a on mowi,a podniesie pani nogi do gory - a ja zonk nog sie pdniesc nie da hehe ,wiec troche smiechu było, nastepnie przyszło chyba z 6 osob i zaczeła sie akcja krojenie
, i wyciagneli maciupienkiego Tomaszka, popłakałam sie z wrazenia,ale pan anstezjolog był bardzo miły i powoli mnie uspokajał , mały dostał 10pkt ,54cm i 3400g wagi . Dziewczyny zakochałam sie po uszy ,takie maleństwo nosiłam pod serduchem,az sie wierzyc nie chiało,jak on tam siedzial taki musiał byc skulony
. Pozniej przewiezli mnie do pojedynczej sali,gdzie połozne co chwila zagladały, bardzo im jestem za to wdzięczna naprawdę - kochane kobitki.