Aneczka77 - tłumacz się tłumacz i tak nic Cię nie usprawiedliwia od zajrzenia na forum i napisania "żyję i wszystko dobrze"

Zajmuje to max 1 minutę, a my tu w głowę zachodzimy co i jak

Nie mniej jednak super, że się odezwałaś, cieszę się bardzo

Fajna taka praktyka z dzieckiem znajomych, zawsze to człowiek się podszkoli, a jak dziecko grzeczne to troszkę ułatwia sprawę, co nie zmienia faktu, że daliście radę i na pewno czegoś się nauczyliście, jak choćby współpracy. Musisz mieć super teściową, bo niektóre są

A widzę, że Ty super się z nią dogadujesz. Tak mi się wydaje ;-) I proszę Cię co jakiś czas chociaż napisz "jestem" - nam to wystarczy ok?

A Ty myślisz, że Twój suwaczek to w miejscu stanął, kurczę 30tc Ci leci :-) Trzymam kciuki za wizytę i czekamy na relację.
Daaa - zdolniacha jesteś, tylko gratulować
Pati - a jak tam u Ciebie sesja?
Ewela28 - jak tam w domciu jesteście? Jak znajdziesz chwilkę napisz nam jak wrażenia
Just79 - może i Ciebie wypuścili do domku, także czekamy. Just czy Ty nie miałaś imienin w środę jakoś?
Agu_
ska - no kochana pakuj tę torbę, bo jak mi kazali to Ty tym bardziej

Co do imienia, jakbyśmy my mieli chłopca to Dominik albo Aleksander, więc jestem za
Aleksandrem
Jak widzicie 5 a ja znowu nie śpię tylko po forum skaczę

Rano obudziłam się z katarem, tabletki uczuleniowe wczoraj wzięłam więc nie rozumiem

Wczoraj z A. posiedzieliśmy sobie dłużej, nawet obejrzał ze mną mecz cały

Rozmawialiśmy o wszystkim, brakowało mi takiego wieczorku, bo zazwyczaj zawsze coś robimy, żeby z remontem iść dalej, a wczoraj taki luźny wieczór - chyba był nam potrzebny, potem zagoniłam Go razem z sobą do łóżka, bo jeszcze jakiś horror leciał i chciał oglądać, nawet się nie buntował ;-) Muszę się zorientować w przychodni tutaj o położną środowiskową. Jak Wy ten problem rozwiązujecie? Macie kogoś poleconego, bierzecie w ciemno.
Agatko jak to było u Ciebie? Ja tu nikogo nie znam, A. tym bardziej.