reklama

Wieści od cieżarówek

Dziewczyny a ja wczoraj pokazałam A. na allegro pościele i wypełnienia do łóżeczka, które mi się podobają i poprosiłam o wypowiedź, bo to jego branża (są producentem owaty) i się okazało, że to jest klient A. Dziś już był telefon do klienta, że przyjdzie zamówienie od nas, a klient poprosił o rozpiskę co jest potrzebne to już dla nas szykuje paczkę ekstra i z następnym transportem, czyli jutro wręczy kierowcy.
No to zaszalałam i oprócz pościeli i wypełnienia zamówiłam różek, ochraniacz-zagłówek, prześcieradła bawełniane, wypełnienie do wózka + pościele do wózka i inne pierdy :-D:-D:-D
Co prawda już jedną paczkę pościeli z dodatkami od innego klienta dostaliśmy w prezencie, ale co tam te bardziej mi się podobają, choć tamte też śliczne.

Nie ma to jak wymuszenie na kliencie prezentów :-p

She - myślami jestem z Tobą :tak:
LucyF - no ale smoczki są różne czy nie, ja też chcę TT, ale kurczę który?
GosiaLew - a to możesz się tak na konkretną godzinę umówić? Ja jak byłam u okulisty to mimo, że padła uwaga, że powinnam wejść pierwsza, na gadaniu się skończyło, a numerek miałam 11, tylko, że w tym przypadku nie szłam na głodniaka, a pamiętam też, że jak nie zjadłam rano to mdłości straszne. :-(
Kaira24 - już jutro Kochana będziesz cieszyć się jak głupi do sera, a my z Tobą :tak:
Jeżynka - jak tam u Ciebie ze sennością? :confused2:
Just79 - wiesz coś o Agatce? :sorry:

Kto nie doczytał na cpp to As76 jest w ciąży :-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
lili wiem na co ja bede zwracac uwage kupujac smoczek:zeby nie byl wielki ten plastik,i zeby byl mocno pod noskiem wyciety-szwagierka na to nie zwrocila uwagi i smoczek przyslanial Malej nosek....a swoja droga-ale ci sie udalo z zakupami :szok: hehe:-D

Ostatnia edycja:
Ja smoka ma Avent bo byl w zestawie i chyba Nuby. Ale i tak mam nadzieje że nie trzeba bedzie używać. Bo mała i tak będzie miała sporo pracy z moimi wklęsłymi brodawkami
Lili a ty jak ze skurczami?Ja nie mam . Wiec większa szansa że jednak ty urodzisz szybciej:)
Agatka - wróciła do Wawy i z tego co wiem dzisiaj odwiedza fryzjera i kosmetyczke:)

Ostatnia edycja:
kasikz tak sie martwilysmy zebys po zdjeciu pessara(czy jakos tak) wytrzymala jeszcze troszke a tu jeszcze sie okarze ze po terminie urodzisz :-) Poli cos sie tam ewidentnie spodobalo ostatnimi czasy :-p

jak tu milutko się zagląda na dzień dobry sliczne foteczki słodkości Eweli i Agnieszki:)cudeńka !!!
teraz Kasikz coraz bliżej!:) ale super:)
no i Lili She przyczajone:) jak ja lubię to forum

ja konczę prasowanie i zaraz muszę wziąć się za odkurzanie i inne sprzątanie, bo M dzisiaj wraca a my tu mamy średnio czysto:)ale wraca w nocy więc mam dużo czasu:)no i coś ugotować by się przydało.a tak miło było leniuchować:)
buziaczki.

Po terminie to raczej nie, bo raczej z rozwarciem i zgladzoną szyjką do terminu nie wytrzymam. Ale zobaczymy ile. Z usg pokazywało dzisiaj termin na 07.08. No zobaczymy:)Wszystko zależy od skurczy ktorych brak. A swoja droga Pola dzisiaj strasznie sie wierci, wiec moze coś tam wyczuwa.
A w ogóle szyjka po pessarze ma wytrzymać 2 tygodnie i zobaczcie pusciła. Wiec gdyby nie ten pessar , nie wiadomo co by sie dzialo.
Olu a u ciebie już prawie skończony 22 tc :)Ale czas leci

Ostatnia edycja:
kasikz leci leci i całe szczęście,pamiętam jak marzył mi się 12ty,potem patrzyłam z zazdroscią na 17ty Myszy:) teraz marzy mi się 24:) i tak małymi kroczkami. wy niedawno byłyście w połowie a tu proszę ,ale to bardzo wiary dodaje!

She cała noc bez sikania? ja bym nie mogła,ja wstaje co godzinę,co dwie:) nie będąc w ciąży trzy razy w nocy wstawałam:)M się wkurza ,że się kręcę:) śpię z brzegu żeby przez niego nie przełazić.a jeszcze zawsze do niego gadam jak tylko widzę,że oko otwiera:P więc u mnie pojęcie mocz poranny i tak nie istnieje:)

no nic spadam choć kompa zostawiam i będę podczytywać:)

Ostatnia edycja:
kasikz,rany faktycznie pisalas ze dr nawet pecherz plodowy i glowke wyczula przy badaniu :zawstydzona/y: cos mi na glowe idzie..normalnie skleroza totalna...:confused2: nawet sie moja mama smieje bo ostatnio slow zapominam i jak gadam to albo bez sensu zdania sklecam albo wogole dziwny slow uzywam :eek: ostatnio zamiast powiedziec ze grzmi na burze to powiedzialam ze burczy i jeszcze sie obrazilam bo nikt nie wiedzial o co mi chodzi :sorry::laugh2:

Wpadłam zobaczyć co u Was ....
z nadzieją że któraś z muszkieterek na porodówce , a tu nic
Kasik szaleje na forum , Lilijanna też , a Asia chyba jeszcze nie wróciła z sądu ...hmmm
Aniołki , będe trzymac kciukasy 8.08 , bedzie dobrze
Pozdrawiam

reklama
czarna dziekuje-ja ide do szpitala 9 sierpnia...czy to znow ja cos pokrecilam :eek:

EDIT:tak ja pokrecilam :zawstydzona/y:....no normalnie w szoku jestem :wściekła/y:...wlasnie znalazlam tego posta mojego i faktycznie napisalam 8 sierpnia a prawda jest taka ze ide 9.08...sorki dziewczynki ale no zakuty łeb ostanio mam-troche w tym winy ciazy troche stresu zwiazanego z operacja :sorry::sorry::sorry:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry