reklama

Wieści od cieżarówek

Asiu a mnie sie drugie podoba-jak na okladke :) oba sa sliczne ale drugie jest taki calusne ;P super ze wyniki sa lepsze :D trzymam &&& za wizyte :)
lili ja wlasnie tez czytalam o Pati26 i jestem przerazona.,...dwojke dziecie zostawic i co najgorsze ze maz prowadzil a ona zginela...nawet nie chce sobie wyobrazac co on teraz przezywa...stracil zone i corke..masakra... :(
ola nie bedzie tak zle z tym foto ;P

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, ja jestem po wizycie. U mojego synusia wszystko ok. Tatuś mówi że drapał sie po oczku na USG ale on pewnie do taty machał ( facet sie nie zna:no::no:). Badnia ok . cukier ok. Więc wszystko ok. Na bóle brzucha 3x dziennie nospa.

Asiu ja wybieram drugie bo jest takie romantyczne:) ja tez mialam parasolke do slubu:)))) a co do tego dretwienia to w mojej madrej ksiazce pisze ze to normalne w ciazy i ze znika kilka dni po porodziei ze jest to spowodowane nadmiarem plynow ktore wywieraja nacisk na zakonczenia nerwowe
ola 81 no to swietnie ze wiesci z wizyty takie dobre:)

pytanie za 100pkt a jaka macie posciel i kolderke 120/90 czy 135/100 do lozeczka 120/60?

Ostatnia edycja:
Czyli mamy 2:2... :-) Ale równy wyścig...

LucyF ja mam 135/100. Wołałam mieć większą niż mniejszą. Na dłużej starczy :-) Poza tym można nią opatulić Dzieciaczka nie krępując mu jednocześnie ruchów.

Lecę do wanny. Jeszcze przed wyjściem do lekarza zajrzę.

U mnie znów oberwanie chmury. Oby przed 15 przestało, bo będę musiała z psem iść...

Ostatnia edycja:
She – no to super, że wyniki ok., powodzenia na wizycie, :tak: Asiu takie porody szybkie to u młodych mam, a nie u takich wiekowych jak my. :-p Głosuję na to z buziakiem. ;-) Asiu ona w 8 miesiącu była :-(

Just79 – nie ma to jak pocieszenie ;-)

Pati – tak jak wrześniówki pisały, przestają istnieć błahe problemy w obliczu takiej tragedii. Masz rację, chyba najtrudniej będzie Jej Mężowi :-(

Ola81 – super wieści, a Tatuś jak to Tatuś – niedowidział jak trzeba ;-)

LucyF – 100x135 odpuść sobie wersję mini ;-)

Odechciało mi się już dziś wszystkiego :no:

Lili - nie strasz, bo ja mam rozwarcie i głowke z pęcherzem płodowym też już czuć:szok:
Ale tak jak piszecie , myśłe że skurczy nie da sie przegapić wiec staram sie nie panikować. Chociaż troche sie wystraszyłam
Asiu -powodzenia życzę i super że wyniki sie poprawiły Co do zdjecia ja wole 2:)Co do wstrzymania to juz nie ode mnie zaleźy:-)
Olu81- gratuluje udanej wizyty

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry