Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
she a wg mnie zdecydowanie drugie jest słodkie,a na tym pierwszym masz dziwną minę(szczerze,nie obraź się ciekawe co u lekarza Ola81 super wieści! ile szkrab waży? bo jestem ciekawa ile mój mały może,a to na pewno podobnie choć trochę
Kasikz - już wiem co miałaś na myśli mówiąc budyń i galaretka - właśnie odszedł mi czop , te wcześniejsze moje upławy to tylko upławy w porównaniu do tego co teraz ze mnie wylazło
Czy jest jakaś złota reguła, która mówi ile mi czasu od czopa zostało? :-)
Lili - moja pani dr mowiła o 2 dniach, ale nie wiem czy nie chodziło jej o taki podbarwiony krwią W każdym razie mi ostatnia część odeszła nie pamietam chyba w poniedziałek i jeszcze nic. Zdec odszedl dobre 2 tygodnie przed porodem. Wiec reguly nie ma, ale znaczy że szyjka zaczyna sie otwierać
dziewczyny, a co się dokładnie stało z Pati26? bo jakoś znaleźć nie mogę
boże ale to życie okrutnemłoda dziewczyna z dwójką dzieci i kolejnym w drodze [*]straszne
przepraszam,że w osobnym poście ale jakoś trudne połączyć to z czymś innym
no więc wyścigi na porodówke czas start ja slyszalam ze od odejscia czopa moze to byc nawet pare godzin a nawet dwa tygodnie wiec nie ma reguly chyba jak jest zabarwiony krwia to porod tuż tuż :-)
olu wypadek na A1 najpierw tir odbil sie od barirki i nie zdazyl z kolega zabezpieczyc tego odcinka drogi i oni wjechali w naczepe...
Lill no proszę! Człowiek pójdzie tylko się wykąpać, wraca a tu takie wieści. Mam focha na Ciebie. A powiększy się jak zostawisz mnie tu na weekend samą ;-) Ciebie Kasikz to też dotyczy :-)
Pati matko... Życie jest parszywe...
Wyczytałam, że: "Podobno tuż przed porodem malec staje się bardziej aktywny - sporo się wierci, mocno się przeciąga". Sprawdziło się to u Was?
Asiu no nie wiem po prostu nei chciałam Cię urazić zwłaszcza,że pamiętam z innych zdjęć,że sliczną panną młodą byłaś.a tu coś mi ta mina nie pasuje,sama nie iwem czemu.a ta parasolka świetnie wygląda!
Kasikz - u mnie czyściutki, bez krwi, to może dzisiaj mi Córcia odpuści, co bym zdarzyła poprasować to co dziś wyprałam ;-) Ola** - no i jak czytałam to marzyła o córeczce i teraz Jej marzenie miało się spełnić :-( Pati - nie drażnij lwa, niech posiedzi do jutra She - nie chcę być wredna, ale do weekendu jeszcze daleko, a Pati tu gada o paru godzinach Moja Ada wariuje strasznie, więc by się sprawdzało.
Napisałam sms do A., że czop odszedł i że jesteśmy bliżej niż dalej i że się boję, na co On mi odpisał, że się cieszy i będzie dobrze