Lilijanna
Fanka BB :)
GosiaLew – no ja miałam jakoś do prawie 4 miesiąca, więc jakby porównywać do mnie do chyba jakoś jeszcze 3tc męki, współczuję, a próbowałaś herbatę z imbiru? :-( Gosiu pytałaś swojego czasu o wymiaty torby do szpitala, dziś mi się przypomniało, moja ma 60x25x30, więc chyba normalna.
Powodzenia w drodze do przychodni.
LucyF – smoczek biorę ten, dziś będę robić zamówienie : Tommee Tippee smoczki soft 0-3 m 2szt SILIKONOWE (1153640585) - Aukcje internetowe Allegro
Just79 – no liczę na to, że zaległości fotkowe nadrobisz nie jedną sztuką, a chociaż pięcioma ;-)
Martusionek – ja brałam luteinę do około 12-13tc jakoś, dużo zdrówka dla Mamy
Agnieszko – 4 ząbek to już Julcia może porządne szkody narobić na czyjejś ręce jakby się uparła
Ola** - mój brat ostatnio jak był u mnie to chciał zobaczyć brzuch i jak mu pokazałam i zobaczył pępek to było takie „bleee” – ma 17 lat za chwilę
She – dobrze, że na wizycie same dobre wieści, zachowanie M. dziwne, może nie chciał patrzeć, by przez tydzień nie tęsknić za bardzo za Wami, może Mu ciężko, że wyjeżdża i nie chce tego okazać?
Ja pościel zamawiałam tutaj: ** BABY-RAJ**KOMPLET DO WÓZKA 4 el (1155832515) - Aukcje internetowe Allegro
Wybierałam kolory żyrafki, miodzie, zielone miodzie, pszczółki – do wózka brałam pościel, bo jednak my pojeździmy też zimą, a na teraz to tak jak LucyF pisze, kocyk starczy albo nawet tylko pieluszka jak będzie gorąco
Kaira24 – mój A. też był pewien, że chłopak, i na którejś wizycie mówi do gina, że jak będzie dziewczynka, to też będzie kochał jak swoje, na co gin do niego „to niech się pan przyzwyczaja”.

Mi było wszystko jedno, tak samo mam jak Ty – byle zdrowe, moje i kochane nad życie. Myślę, że decyzja o odwołaniu lotu jest jak najbardziej ok.
A u mnie bóle jak na @ znów się powoli zaczynają, myślę, że do poniedziałku do ktg nie doczekamy, w sumie to jestem gotowa i niech się dzieje co chce
Dzisiaj posprzątam trochę w domu to może pomogę Małej wyjść, widzę, że A. już sie bardziej niecierpliwi niż ja 
Powodzenia w drodze do przychodni.LucyF – smoczek biorę ten, dziś będę robić zamówienie : Tommee Tippee smoczki soft 0-3 m 2szt SILIKONOWE (1153640585) - Aukcje internetowe Allegro
Just79 – no liczę na to, że zaległości fotkowe nadrobisz nie jedną sztuką, a chociaż pięcioma ;-)
Martusionek – ja brałam luteinę do około 12-13tc jakoś, dużo zdrówka dla Mamy

Agnieszko – 4 ząbek to już Julcia może porządne szkody narobić na czyjejś ręce jakby się uparła

Ola** - mój brat ostatnio jak był u mnie to chciał zobaczyć brzuch i jak mu pokazałam i zobaczył pępek to było takie „bleee” – ma 17 lat za chwilę

She – dobrze, że na wizycie same dobre wieści, zachowanie M. dziwne, może nie chciał patrzeć, by przez tydzień nie tęsknić za bardzo za Wami, może Mu ciężko, że wyjeżdża i nie chce tego okazać?
Ja pościel zamawiałam tutaj: ** BABY-RAJ**KOMPLET DO WÓZKA 4 el (1155832515) - Aukcje internetowe AllegroWybierałam kolory żyrafki, miodzie, zielone miodzie, pszczółki – do wózka brałam pościel, bo jednak my pojeździmy też zimą, a na teraz to tak jak LucyF pisze, kocyk starczy albo nawet tylko pieluszka jak będzie gorąco

Kaira24 – mój A. też był pewien, że chłopak, i na którejś wizycie mówi do gina, że jak będzie dziewczynka, to też będzie kochał jak swoje, na co gin do niego „to niech się pan przyzwyczaja”.

Mi było wszystko jedno, tak samo mam jak Ty – byle zdrowe, moje i kochane nad życie. Myślę, że decyzja o odwołaniu lotu jest jak najbardziej ok. A u mnie bóle jak na @ znów się powoli zaczynają, myślę, że do poniedziałku do ktg nie doczekamy, w sumie to jestem gotowa i niech się dzieje co chce
Dzisiaj posprzątam trochę w domu to może pomogę Małej wyjść, widzę, że A. już sie bardziej niecierpliwi niż ja 
a od 3 dni codziennie rano do kawki wcinam pączka.:-)