Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja ostatnio obudziłam się o 2 z przekonaniem, że już rano i pora iść pojemniczek napełnić (aż się zdziwiłam, że całą noc przespałam bez wstawaniaDzięki Just. Właśnie nad tym się zastanawiałam, na co rozcieńczone siki mają wpływ pod kątem wyników. No nic... Może w nocy z pon na wt będę miała szczęście i nie będę sikała pomiędzy snem a snem :-)
;-)) - całe szczęście zanim pomaszerowałam do łazienki to spojrzałam na zegarek :-)
.
,próbowalam i moje dziecko sie nimi dlawilo po prostu byly za duze a rozmiarowka jest tylko jedna i te ktore ktoras z Was link wkleila wygladaja na duze
.Nie wiem moze moje dziecko bylo wyjatkowo male ale slyszalam podobne opinie jak moja.Co do tych msarz to piersi to podzielam opinie Agaty ze nie nalezy tego robic i nawet male sutki czy wklesle moga nie byc przeszkoda do karmienia
.
.Zobaczycie ze dzieci sobie znajda mleczko
.

mała przeciągała się rozpychając mi boczki (nie wiem kiedy raczy przyjąć pozycję startową
). Spała grzecznie całą nockę a rano jak zadzwonił budzik znowu szła z tatusiem do roboty
Od tego wiertolenia dostała czkawki i 20 minut podskakiwał mi brzuch... tatuś grzecznie się pożegnał z mamusią i brzuszkiem (wiadomo kto dostał więcej buziaków) i jak wyszedł zrobiła się cisza.... i tak do niedawna spałyśmy...

. ph 6,0; urobilinogen norm;
; erytrocyty, pojedyncze świeże, wyługowane; leukocyty - 0-1 w polu widzenia. 

Muszę to rozszyfrować to podam.