• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wieści od cieżarówek

Dziewczyny a czy Karola z Zuzią ostatnio się oddzywały ?!?
Bo tak sobie wczoraj o nich pomyślałam, a nie jestem ostatnio na bierząco i nie wiem czy może przegapiłam czy faktycznie cisza i żadnych wieści od nich.

reklama
Proszę bardzo. Tylko wybaczcie, że w spodniach od pidżamy, ale w chwili obecnej to dla mnie najwygodniejsza garderoba pod słońcem. Nic przynajmniej nie uciska :-)

Załączniki

• P8054470.jpg
    P8054470.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 57
Mysza duży i ciężki to na pewno... I żyje swoim życiem, na które ja nie mam wpływu :-)

Ale mi się leń włączył. Patrzę na żelazko i na tym się moje zaangażowanie w prasowanie kończy ;-)

Asiu - co do jedzenia to stwierdzam iz nie bylo najgorsze tylko mało i czasami bez smaku. I rzeczywiscie pory zabójcze.
Mysza - Agatka ma kontakt z Karolą. Agatko prośba do ciebie o jakieś infooo

A brzusio postaram sie zrobić ale wieczorkiem jak mąź przyjdzie. Bo nie mam takiego lustra co bym mogla sama sobie zrobic:)

Wczoraj moja kotka niestety dostała zastrzyk. NIe dało rady z nią wytrzymać. A teraz żebm nie miała za malo do robienia. musze poprać kołdy, poduszki. pokrowiec na mnaterac i inne. Bo wszystko mi smierdzi i mam schize że obsikała wszystko:)

Ostatnia edycja:
Ja tylko na chwilkę Asiu jaki ty masz ten brzuch zgrabny!!!!!!!!!!! Zadroszcze!!!!
Lil mam nadzieję ze wszystko ok córa śliczna:):*
Życzę Wam miłego dnia dziewczyny:)

Dziewczyny - tak mnie ciekawi - jak karmią w szpitalu młode mamy?

Karmia jakbys na diecie była non stoper :baffled:

Asia jaki brzusio sliczny no no juz niedługo zatesknisz za nim :-p

Co do pamietnika to jest typowo na ciaze i tam sobie notujesz sowje odczucia i wszystko zwiazane z ciaza, zdjecia usg , z wizyty co i jak i takie tam.

A ja kupiłam jeszcze z tej serii "Moje pierwsze pięć lat " i tam juz robisz wszystko co jest zwiazane z maluszkiem . Ja płaciłam ok 30zł za niego. Cokupic.pl - opinie o produktach, dowiedz się co kupić!-

http://ichtis.pl/produkt/pokaz/170/moje_pierwsze_piec_lat_biala_okladka__zdjecia:_anne_geddes.html

reklama
Dzięki Dziewczyny za miłe słowa pod kierunkiem brzucha :-)

Jestem świadoma, że nie raz za nim zatęsknię... Zwłaszcza nocą. Hihihihi...

Ma ktoś jakieś lekarstwo na lenia?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry