• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wieści od cieżarówek

Ja spakowałam z jednej strony moje rzeczy, z drugiej dziecka. Na wierzchu rzeczy dla siebie na poród i w osobnej jednorazówce dla dziecka zestaw po porodzie - jak ubranka pampers, pieluszka tetrowa. Tak żeby moj mąż nie przewalał torby tylko dał położnej

reklama
Asiu no w moim szpitalu jest tak że dajesz tylko ubranko na wyjście. A na czas pobytu w szpitalu ubranka dla dzidzi zapewnia szpital. I myślałam że w większości tak jest...no chyba że się coś u mnie ostatnio zmieniło ale własnie dowiem się tego dopiero we wrześniu.

Kasikz czy może ten kompelcik next który kupiłaś to coś takiego NEXT JESIEŃ'10 KOMPLET BLUE BEAR 3-6 M (1162243473) - Aukcje internetowe Allegro ?!? Bo chce właśnie jeszcze to zamówić ale nie wiem jaki rozmiar...

Kasikz bo ja ten komplet chciałam Szymonowi na zimę zamówić więc może nie rozmiar 0-3 jak taki maleńki jest tylko ten 3-6...
A gdzie w Tarasach jest ten sklep nexta ?!? Mają tam ciuszki dla dzidziusiów ? Kurcze nigdy do niego nie trafiłam...

W zlotych z tego co pamiętam na 2 piętrze (też sie zawsze naszukam, bo na rozpisce na dole nie ma , dopiero na innych piętrach:) I mają ciuszki dla dzieci . Nie jakis mega wybor. Chociaz niby ponad pół sklepu to ciuszki dla dzieci

Sprawdziłam te czapeczkę mam roziar 3-6 miesiecy. I nie jest ogromna

To może jak pojadę na wizyte do lekarza 16.08 to uda mi się wybrać do tego sklepu.
Jak nie jest duża ta 3-6 to chyba taką zamówię, choć zastanawiam się czy nie poczekać i nie zamówić jakiejś wiązanej pod szyjką żeby porządnie uszka zakrywała.

reklama
Kasikz buahahahaha taki wcześniak miał być a Ty już zaczynasz jutro 40 tc:-D :-D :-D to może jednak wpadnijcie do mnie w weekend

Do mam karmiących -dziewczyny nie wpadnijcie w paranoję -jak są problemy z brzuchem malca lekarz karze odstawić nabiał później jajka później już prawie wszystko!!!! Jak nie ma poprawy p 4/5 dnia nie ma sensu się katować bo to nie to!!! problemem nie jest to co jemy a słaby układ pokarmowy malucha.

To co się je niby przechodzi do mleka -moja pediatra mówi "krowa je trawę to czemu mleko nie jest zielone"

Lili gratuluję!!!! resztę jutro zapomnisz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry