• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wieści od cieżarówek

Jak znajdziesz lekarstwo to podaj:) ja też mam mega lenia. Wczoraj nawet muszelki z nad morza czyściłam , a dzisiaj nie mogę sie podnieść z kanapy:) Może skusze sie na mała bezkofeinową.
A jeszcze dzisiaj to ktg, znowu trzeba gadać a po co a dlaczego, szukać lekarza żeby opisał i zbadał. I 2 godziny tam pewnie zlecą

reklama
Leniuchowanie ach tesknie z atym bardzo ,a teraz non stoper na nogach.

No my sie do lekarza wybieramy po południu ,bo moj mały ma nawet uczulenie na plaster antyalergiczny jesu masakra normalnie - chodzaca alergia z niego . Odpukac,ale skazy jeszcze nie ma .

Witam :-)
Dziewczyny - tak mnie ciekawi - jak karmią w szpitalu młode mamy?
U mnie przynajmniej raz dziennie była marchewka pod różnymi postaciami ;-) a w drugim tygodniu zastąpiły ją buraczki ;-) choć było to dziwne to chyba miało na celu poprawę działania przewodu pokarmowego w celu uniknięcia komplikacji w wc (wiadomo, że to stresująca sprawa po porodzie)
A poza tym nie za dużo i o dziwnych porach, oraz to wszystko czego karmiąca niby nie powinna jeść (pomidor, ogórek, ogórek kiszony, ser żółty ;-))

Ale w sumie T nie donosił mi jedzenia, dopiero jak mi się pobyt tam przedłużał to jabłka i banany podrzucił.
A u was jak było dziewczyny. Nic wcześniej nie przeczuwałyscie? Albo cos dziwnego sie działo
Moje przeczucie sprowadziło się do tego, że wieczorem stwierdziłam, że trzeba się ogolić co nieco, a o 1.40 wody odeszły ;-)

Ja też poproszę o to lekarstwo na lenia jak znajdziecie ;-)
A póki co muszę chatę ogarnąć, bo teściowie przyjeżdżają w odwiedziny do wnuka, więc do niedzieli mam gości

miłego dnia

Asiu śliczny ten Twój brzuszek!!!! aż miło popatrzeć,a niedługo fotki mieszkanki będą:)
Kasikz trzymam za słowo,że wieczorem i Twój brzunio zobaczymy

Just miłej i szybkiej wizyty:P

Asiu bardzo zgrabny brzuszek:)))
natknelam sie na kilka niepochlebnych opinii o wozku bolder, a sama sie nad nim zaczelam powaznie zastanawiac. moze ktoras z Was albo Waszych znajomych go ma?

Dziewczyny, ja chyba nigdy nie skończę się pakować. Przerasta mnie to. Ta lista nie chce się skończyć! Niby tyle mam ciuszków dla Małej, a na dobrą sprawę żadne nie wydają mi się odpowiednie do szpitala. No crazy jestem! Póki co powkładałam potrzebne rzeczy do dwóch kartonów. Jeden na poród, drugi na po porodzie. Ale za Chiny nie mogę ich skompletować. Jak Wam się to udało???

Kaśka o super. A co u Ciebie ?

LucyF na listopadówkach jedna dziewczyna się nim strasznie zachwycała i porównywała do XL. Ja jak go w sklepie oglądałam to wydawał mi się bardzo plastikowy...ale kolorki ma super

Ja swojego wózka do tej pory nie odebrałam :-) ale może w weekend po niego pojedziemy.

Przyszła mi ostatnio wanienka i przewijak. Zdecydowałam się na takie:
WANIENKA 100cm Z KORKIEM I TERMOM DISNEY PRIMABABY (1153439442) - Aukcje internetowe Allegro
PRZEWIJAK TWARDY DISNEY Z MIARKĄ PRIMABABY (1152672663) - Aukcje internetowe Allegro

Niebieskie ofkorse ;-)

Zamówiłam również czapeczki bo z ciuszków to chyba jeszcze mi tylko ich brakowało i kombinezonu.
NEXT JESIEŃ'10 CZAPECZKI CAR 2-PACK 3-6 M (1170368346) - Aukcje internetowe Allegro
NEXT JESIEŃ'10 CZAPECZKI BLUE BEAR 2-PACK 6-12 M (1166790794) - Aukcje internetowe Allegro
i taką słodką bluzeczkę NEXT JESIEŃ'10 BLUZKA 'I LOVE MUMMY' BLUE 6-9 M (1166017547) - Aukcje internetowe Allegro

Wogóle to piękne rzeczy można kupić u tego sprzedającego :-)

Więc do końca Szymonkowej wyprawki brakuje mi głównie jeszcze kosmetyków...ale to zamówię dopiero po SR bo chciałam zobaczyć co oni tam polecają.
No nie mówiąc nic że remont pokoiku przed nami i jak zamówię 2 dodatkowe szafki to wtedy będę wszystko układać.

Asiu a Ty dla EMi do szpitala musisz zabrać swoje ciuszki ? Jak to wogóle jest...choć pewnie w każdym szpitalu inaczej i się pewnie dopiero na SR dowiem.

Ja mam wielką torbę na kółkach:)
Kasiu - buziaczki dla ciebie. I czekamy na wieście od Karoli. Trzymaj się cieplutko. Trzymam kciuki za TBS. Oby sie udalo. I oczywiście za genetyke
Mysza - mam zapisanego tego sprzedajacego , jakbym chciała coś z next. Niby w Zlotych Tarasach jest next ale jakos za dużego wyboru nie ma. Chcociaż ostatnio na wyprzedazy kupiłam fajny komplecik polarowy- czapeczke i rękawiczki:)

Ostatnia edycja:
reklama
Mysza no w moim szpitalu nikt ciuszków mojej Małej nie zapewni poza nami :-) A w Twoim tak?!

Kasikz o wielkości walizki nawet nie wspominam... Tylko to rozdzielanie mnie dobija: to na porodówkę, to na salę po porodzie... Można szału dostać...

Uciekam robić obiad, bo zaraz M powinien być. Buziaki!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry