• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wieści od cieżarówek

wrrrr zezarlo mi posta:angry:
kasikz GRATULACJE Pola jest przeslodka:-)
olu ja tez sie dzis klulam:) i jeszcze hiv robilam dzis i hbs
Mysza co strach cie oblecial:-pmnie tez jak uswiadomilam sobie ze jestem trzecia w kolejce w tym momencie:szok:
Asiu ja tez mam takie mysli czy dam rade czy bede dobra matka, przeciez ja nie umiem przewijac, karmic, kapac itditd mam nadzieje ze to jakos samo wyjdzie w trakcie. a na jaki sie w koncu zdecydowalas laktator?

reklama
Kaira jeszcze takie długie to troche mi się wydaję. nie przemęczaj się przy tym sprzątaniu:)ja odkurzyć muszę
Lucy ja hiv miałam przed tamtą ciążą:) bo jakieś darmowe badania mi się trafiły i bardzo dużo zrobiłam. choć mnei to by ktoś w tramwaju musiał przyatakować bo ja mam od zawsze jednego chłopa i on mnie(mam nadzieję:P)

Na pewno będziemy wszystkie dobrymi Mamami. Tyle kobiet dało radę, my też damy, nie? ;-)

LucyF na taki: LAKTATOR MEDELA MINI ELEKTRIC (1170190291) - Aukcje internetowe Allegro Na SR polecali albo ręczny Aventa, albo Medeli. Na temat Aventa mówili, że jest z twardego plastiku, który przy jakimś upadku lub mocniejszym uderzeniu ma tendencje do pękania, pasuje tylko do butelek Avent i że przy nawale pokarmu nie radzi sobie za dobrze ze ściąganiem. A co do Medeli to mówili, że pasują do niego wszystkie butelki z wąskim gwintem i że jest z bardziej miękkiego plastiku. A także że ręczny można przerobić na elektryczny. Dotykaliśmy, sprawdzaliśmy... Dlatego wybrałam Medelę.

I nic się nie martw: ja też w życiu (mimo, że w rodzinie M jest dużo małych dzieci) nie karmiłam i nie przewijałam noworodka. Ale wierzę, że my kobiety jesteśmy na to po prostu zaprogramowane :-) A ja w swoim przypadku liczę na pomoc M. Choć jakiś plus jego przeszłości...

Wow! O 9.15 wysyłałam kasę za laktator, a już dostałam inf, że wpłata dotarła do sprzedającego... To się nazywa tempo :-)

ola, dobre z tym tramwajem:-D sie usmialam:-D ja tez nie powinnam go miec ale ....
Asiu no wlasnie ja tez sie nad nim zastanawialam ale poczekawm na Twoje wrazenia z uzytkowania i wtedy kupie:tak:

kasikz WIELKIE GRATULACJE !!!!

wielki-bukiet-kwiatow_duze-zdjecie_896.jpg

teraz She kolej na ciebie :-):tak::tak::tak::-)

Lucy ale warto zrobić ,czemu nie.zawsze kolejny punkt do bycia spokojną.widzisz tramwaj neibezpieczny pojazd:) dobrze,że samochodem jeszcze jeżdzę:)

Asiu to nie takie trudne z tym przewijaniem:) ja mam siostrę 7letnią i przeżyłam przewijanie,kąpanie itd.najfajniej jak w wannie z nią się kąpałam a ona cyca chciała i mojego łapała:) ale myślę,ze swoje to inaczej i tak,no i M się ze mnie śmieje, bo ja zastanawiam się intensywnie nad przewijaniem chłopca:) z dz nie ma filozofii a ten mały siusiaczek jakoś przeraża mnie. wyobrażam sobie chwile nie uwagi i obsikanie:)
ciesz się ,ze Twoja:) bedziesz tulić słodziznę a my nadal panikować

KasikZ Gratuluje niech Pola rośnie zdrowo i wracajcie do nas!!!!

Wiecie co a ja jak zobaczyłam kolejne maleństwo na naszym forum to się popłakałam tyle wszystkie czekamy na ten mały cud i wiem że wszystkim się uda i będziemy najlepszymi mamusiami pod słońcem:tak:

Ola twój suwaczek pięknie mknie i dobrze że Juluś daje o sobie znać!!!

She to ja już nie będę mówić że teraz twój kolej tylko Emi na pewno będzie wiedziała kiedy ma wyjść na spotkanie mamusi i tatusia;-)
A ja też byłam dziś na pobraniu krwi i zapłaciłam 90 zł :wściekła/y: bo musiałam zrobić awidność toksoplazmozy bo mam przechorowana ale moja lekarka woli jeszcze sprawdzić jak stare jest to zachorowanie i jeszcze tarczycę swoją kontrolowałam. Ciekawe co tym razem wyjdzie?

Pozdrawiam !!!!

reklama
Ewela, Just, Agatko z doświadczenia: ile powinno się mieć pieluch tetrowych a ile flanelowych?

Ola hehhehe... To sikanie chłopców też mnie rozbrajało. Ale dziewczynki nie są lepsze. Mała Madzia (córeczka mojej szwagierki) była przewijana. Mój M niczego nieświadomy wszedł do domku (to było na działce), popatrzył na Małą, a ona tak się w sobie wtedy spięła, że nagle kupa jak nie wystrzeliła to zatrzymała się pod nogami M... Dobrze, że w szwagierkę nie trafiła ;-) Śmiechu było co niemiara, zwłaszcza, że odległość była dość znaczna :-)

Martusionek dziękuję za nieprzypominanie :-) 90zł?! O matko...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry