• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wieści od cieżarówek

Dziękuję za mile słowa,ja naprawdę nie wiem co sie ze mną dzieje:(
nie mogę tego pojąć.po co ryczę skoro Juluś jest aktywny i go czuję.a ja nie dość ,ze wczoraj dałam popis wycia to jeszcze dziś od rana.już chyba bez powodu nawet,tak ogólnie.jeszcze M wyszedł wkurzony bo mi się przegląd w aucie skończył i olałam. już nawet chciał go dzisiaj zrobić to okazało sie ,że ubezpieczenie też się skończyło więc nici z przeglądu.zabrał mi kluczyki żebym nei jeżdziła. chciał żebym wyszła z nim załatwić jedną sprawę to poweidziałam przez łzy ,że potrzebuję 20minut żeby sie ogarnąć,a potem nie zdąże na ślub. boże ja naprawdę nie wiem o co mi chodzi
!

przepraszam,ze wciąż o sobie i ,że wam nie odpisałam.doczytam już jutro bo dziś nie mam siły.dół chyba pogłębia fakt,że dawno nie byłam u dziewczynek na cmentarzu,ze to nie tak miało być.ze coraz bardziej mi ich brakuję i im dlaej suwaczek tym bardziej tęsknie. i mimo słów Agatki do Martusionek które są idealne,ja robię odwrotnie i chyba wciąż boję się i stąd ten nieuzasadniony płacz

reklama
Ewela jak na 2/08? Nie rozumiem chyba...

Ola** mam nadzieję, że zabawa Cię trochę rozluźni i odstresuje. Bidulka jesteś. Oby ten dół szybko minął!!! A KYSZ!!!

A ja straciłam wenę do pracy... Kompletnie. Chyba ciśnienie spada, bo spać mi się chce i czuję się ogólnie niefajnie.

Dzięki Asiu zadzwoniłam do M,zrobił przegląd i jedzie mi ubezpieczyć samochód. że on jeszcze ze mna wytrzymuje i załatwia to za mnie jestem w szoku.
pójdę zaraz pod prysznic może to się uspokoję,nie wiem może to hormony ciążowe a moze fakt,że jutro mija kolejny miesiąc bez dziewczynek a ja jestem tylko troszkę
dalej

Martusionek doczytałam... rodzice chyba tak mają że czasem coś powiedzą i nie przemyślą tego:( mi M powiedział jakoś na początku ciąży,że przecież dziewczynki też były...pamiętam cały czas te słowa, bo bardzo zabolały.
co z tą tarczycą dalej?byłaś u lekarza z tymi wynikami?

Lucy no ale mnie wkurzają te uda bo mam dopasowaną sukienkę.a w tych szerszych wyglądam jeszcze gorzej
Gosiu no wiem,że ciąża to ciąża i M mi to mówi,ale ja chyba ogólnie mam złe dni,bo wygląd raczej nie powienien doprowadzać mnie do płaczu,przeciez Juluś jest najważneijszy i jakie ma znaczenie to jak wyglądam?!
Jezynka i bardzo słusznei musimy cieszyć się każdym dniem.i kto to mówi:( :)

Wstawiam screeny,zebyscie wiedzialy o co mi chodzi.
1.jpg2.jpg

rys.1 wchodzisz w swoj profil i klikasz znajdz wszystkie i potem rys.2 wyswietlaja sie na ktorych ostatnio pisalam,a u mnie zobaczcie na date

Witam!!!
Ewela masz racje ja to zauważyłam 4 dni temu ale wypadło mi to z głowy. a co do kleszcza wyciągnąć w całości to najważniejsze i obserwować czy nie robi się stan zapalny w około kleszcza , bo jak tak trzeba antybiotyk
Oleńko ach jak te hormony ciążowe ci dają w kość:)Ale najważniejsze że twój mąż sie nie poddaje a na ślubie i tak najważniejsza jest Pani młoda, następnie reszta kobiet po kolei obojętnie jakbyś się ubrała i jak będziesz wyglądać tak ktoś to skomentuje. Najważniejsze żebyś sama ze sobą dobrze się czuła i pamiętaj z brzuchem każda kobieta pięknie wygląda:)troszke makijażu i efekt murowany:) I nuie smuć się ze dawno nie byłaś na grobie u swych córeczek. Najważniejsze że masz je w pamięci myślisz o nich, to jest ważniejsze niż pójście na cmentarz .A one na pewno nie chcą żebyś się martwiła i smuciła, tym bardziej że masz od nich braciszka o którego one też się martwią bo chcą na pewno żeby i był wesoły w twym brzuszku..
MArtusionek ja odpukać mam spokój narazie z tarczycą zażywam eutyrox 100 mg.
Co do sentymentów:termin tej ciąży mam na 19.I.2011 w ten dzień moja mama ma urodziny, 19.I.2009 miałam zabieg usunięcia naszego zmarłego aniołka. Mam nadzieję że tym razem ta data będzie dla mnie szczęśliwa.Moja mam jak tym razem dowiedziała sie o ciąży powiedziała "Kaśka Boże święty czy ty oszalałaś przecież miesiąc temu 5 raz poroniłaś to jest niebezpieczne dla ciebie dla twojej psychiki dla zdrowia po czym cisza" po 5 minutach mi mówi może ta 6 będzie szczeliwa i się popłakała..Sama poroniła wiec wie co ja czuje , tym bardziej że ja byłam przerażona. Jak powiedziałam mojemu A że jestem znów w ciąży to mi odp że fajnie ale kiedy znów nie będziesz i cisza.Od 2 najbliższych osób takie słowa. Płakałam 2 tygodnie. Teraz to sobie we dwojke siedza i planują imiona zakupy. Caly czas mnie upominają że mam na siebie uważać.
Aniołki-ale ten zcas szybko płynie a ten suwaczek mknie jak oszalały:) świetnie najgorsze tygodnie za nami teraz tylko oczekiwanie do końca:)
Aniu przytulaj się przytulaj za niedługo będzie pauza:)
Zmykam na ognisko do mojej cioci .Buzka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry