reklama

Wieści od cieżarówek

Lilijanna - cieszę sie że u ciebie i dzidzi wszystko dobrze.

To u mnie super. Dzidzia podrosła i nadgoniła swoje ostatnie braki(ostatnio była mniejsza niż wynikało z terminu) Teraz ma 5,1 cm. Jak to pan dr powiedział wszystko na piątkę i przezierność i wszystko na swoim miejscu. Oczywiście dzidzia też bardzo sie ruszała Powiedział ze ma bardzo już ładne rysy twarzy jak na swój wiek:-)Wiec wg usg to 12 i 2 tc. Wiec zgadzało by sie do terminu 13.08:-)

Że pan dr jest specem od płci. To jego konik i nie wiem kedy on to sprawdził, ale jak M zapytał czy coś już widać to bez zająknięcia powiedział że znowu córa. Oczywiscie jest bardzo wcześnie wiec my też sie nie nastawiamy. Ale nie szłyszałam żeby się pomylił:-)
Powiedział jeszcze ze przy połówkowym przsypomnieć żebyśmy sprawdzili przepływy w macicy(czego nie robi sie standardowo ale ze wzgledu na wywiad trzeba zrobić)
Także super a głupia mama tak sie denerwuje i funduje dziecku takei nerwy

I nie wiem co zrobić z suwaczkami

Załączniki

• 20100129(002).jpg
    20100129(002).jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnia edycja:
reklama
co robić z suwaczkiem? Mam ustawiony do ostatnich usg ale to sie zmienia cały czas:-(A do OM u mnie nie jest dobrze bo mam długie cykle. I nie wiem jak zrobić

kazikz lili super ze z waszymi bobasami jest dobrze :-D
ja jestem tak zabiegana a raczej zauczona ze nie mam czasu na bb :-( jeszcze dzis nam testy z dziennych wyslali i widze ze nauka nie ma sensu bo baba wszystkich chce uwalic :/

ide sie wykapac i poczytam jeszcze a potem nyny, jutro dwa egzaminy :/
sorki ze na tym watku pisze ale nie chce mi sie wracac na glowny... papa i trzymajcie jutro kciuki ja mam juz dosyc tej sesji

Kurcze a ja nie dostalam fotki :-( A nie śmiem prosić, bo przyjmuje mnie w szpitalu dzięki czemu nie placę za wizytę, bo mogę jechać do niego prywatnie i wtedy 80 PLN na dzień dobry. Nie wiem czy wydruk jest platny a oglądanie nie? Za co się tak naprawdę placi gdy lekarz robi USG? Czy kosztuje juz samo badanie czy ten wydruk jest taki drogi?

kasik bardzo sie ciesze,ze wszystko dobrze :-)

Co do zdjecia,jak lekarz ci bedzie robil to popros o wydruk,powiedz ,ze na pamiate chcesz i wsio- powinnien dac :-)

cieszę się, ze kochane z waszymi bobaskami wszystko dobrze :)
KasikZ śliczny ludzik :)

teraz kochane trzymajcie kciuki za moją wtorkową wizytę, mam nadzieje ze do tego czasu dożyję :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry