ja się melduję :-):-)
She szkoda, ze wróciłaś z tego ktg

bo my tu już nie możemy się doczekać zdjęć Emi

Pati, Aneczka ja to jednak preferuję wesela w stylu wieś się bawi

wstyd się przyznać biorąc pod uwagę, że zajmuję się sztuką i kulturą

Ewela szałowe zakupy... będzie sexy mama

a Tomaszek cudo

Carii zazdroszczę wczasów

Agatko Twoje dziecię to skarb :-):-) Mam nadzieję, ze moje będzie choć w połowie tak grzeczne jak Alicja

bo w innym wypadku nie wiem jak się skończy moje studiowanie

Just wszystkiego najlepszego dla Szymka z okazji 2miesięcznicy ;-);-)
Martusionek ja obstawiam, ze to ruchy

Ja takie wyraźne czuję od 17 tyg

Co do panikowania i odliczania dni do kolejnych tyg... U mnie najpierw wbrew pozorom pierwszy trymestr był spokojny... Cuda i paranoje w mojej głowie zaczęły się jak zaczęłam czuć ruchy... Bo zdałam sobie sprawę z tego ile mogę stracić... Najpierw było odliczanie do tyg, w którym moje dziecko powinno mieć 500g... bo wiem, ze w moim szpitalu od takiej wagi ratują wcześniaki... potem było odliczanie do 26tyg, a więc do tego tyg, w którym Daria miała prawie 1kg... teraz odliczam dni do 32 tyg (nie wiem czemu akurat tak sobie wymyśliłam), a potem będzie wielkie odliczanie do 36tyg... chociaż i tak wiem, że spokojna będę dopiero mając małą na rękach...
Ja w tym tygodniu zabrałam się w końcu za kompletowanie wyprawki

Bo póki co to całe G miałam

Kupiłam 3 paczuszki huggisów1 (3x27 sztuk) i 2 paczki huggisów 2 (2x90 sztuk - z tej promocji w cerrefourze) - myślicie, że jak na sam początek starczy?? Czy jeszcze podokupywać??
Oprócz tego kupiliśmy ceratkę do przewijania (na wyjścia), gruszkę do nosa, termometr do kąpieli, myjki do kąpieli, rossmanowskie waciki i patyczki do uszu dla dzieciów. Zamówiłam też taki zestaw butelek
Tommee Tippee ZESTAW STARTOWY 0%BPA megapromocja! (1182672334) - Aukcje internetowe Allegro , do tego dokupiłam smoczki (niby w zestawie jest jeden, ale wole miec jakiegoś zapasowego)
Tommee Tippee SMOCZEK PURE 2 szt. 0-3 m. PROMOCJA (1177379956) - Aukcje internetowe Allegro i jeden ręczniczek kąpielowy (więc w sumie mam już dla małej 2 ręczniczki z kapturkiem i jeden zwykły "dorosły"). Dla siebie zamówiłam 3 paczki podkładów poporodowych i majteczki siateczkowe