ola**
Fanka BB :)
muszę się pochwalić
poszliśmy do sklepu i oczywiście zgłupiałam.za dużo tego wszystkiego.z wózkami(o to główny cel wyprawy-rozpoznanie i jazdy próbne
) to już w ogóle nie wiem i pewnie stanei na xlanderze tylko pytanie czy odrazu kupimy trójkołowy czy jednak cztero(bo ja zamierzam biegać z niuniem).
w każdym razie płakać mi się chciało,żę tego wszystkeigo tyle
a potem byliśy na zakupach spożywczych w tesco i tak jak zawsze myslałam,ze tam ciuchy badziewne to kupilam pierwsze ciuszki bo są przesłodkie
body i spodenki(taka jakby pidżamka w rozm 56) i jeszcze takie śpioszki z długim rękawkiem i zakrytymi stópkami rozpinane przez caly brzuszek(to chyba ten pajacyk wlasnie?!) w rozm 62 bo to cieplejsze i z 56 to by pewnie szybko wyrósł
i pluszaka wielkeigo psa
a i hormony buzują
M obejrzał się za laską.powiedział,ze fajan a ja w płacz
rany jaki ze mnie psychol!
całą noc nie spałam! brzuch mnie bolał i twardniał.wzięłam nospę,wypiłam mięte i chyba to jelitowo bo o 5tej na kibelek i potem było już ok
Gosiu no ja tez wlasnie przytylam i przed ciażą osiągnęłam rekord 64
ja to s/m bo zawsze cyce miałam
a ja łożysko mam na lewej ścianie
Mysza [/B]moze ja Cię przestraszylam tą torbą ! dobrze,ze ju ok
Daaa a mialam pisac sms
fajnie,ze Daria dosiedziała grzecznie
Lili ale to za to M tatusiuje ostro widzę
a Marysia czemu nie?
Kairko macica ćwiczy więc czasem będzie twardniał
w każdym razie płakać mi się chciało,żę tego wszystkeigo tyle
a potem byliśy na zakupach spożywczych w tesco i tak jak zawsze myslałam,ze tam ciuchy badziewne to kupilam pierwsze ciuszki bo są przesłodkie
i pluszaka wielkeigo psa
a i hormony buzują
rany jaki ze mnie psychol!
całą noc nie spałam! brzuch mnie bolał i twardniał.wzięłam nospę,wypiłam mięte i chyba to jelitowo bo o 5tej na kibelek i potem było już ok
Gosiu no ja tez wlasnie przytylam i przed ciażą osiągnęłam rekord 64
a ja łożysko mam na lewej ścianie
Mysza [/B]moze ja Cię przestraszylam tą torbą ! dobrze,ze ju ok
Daaa a mialam pisac sms
Lili ale to za to M tatusiuje ostro widzę
Kairko macica ćwiczy więc czasem będzie twardniał
Ostatnia edycja:
i miewam się...hmmm...nawet dobrze...leżenie plackiem daje wiele do myslenia! Odnalazłam w sobie na nowo wiarę i siłę...nie jest łatwo, ale wiem, że będzie dobrze, że tym razem wszystko zakończy się powodzeniem. Jestem wewnętrznie spokojna...i najważniejsze, że mam wokół siebie najbliższych, rodzina i przyjaciele na prawdę mi pomagają...bez nich byłoby ciężko...
Według mnie możesz nospę łykać