• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wieści od cieżarówek

Hej dziewczynki!
Wybaczcie, że się nie odzywałam tak długo, ale zamierzałam najpierw przeczytać co u Was i dopiero napisać. Tyle mi się jednak narobiło zaległości, że nie dam rady :no: A że Aniołki napisała do mnie, żeby się odezwać to się odzywam, żeby napisać, że u mnie wszystko w porządku :tak:

LucyF serdeczne gratulacje!!!! :-) U Ciebie na suwaczku widziałam, że maluszek już jest po tej stronie :-)
Chyba nikt więcej się w międzyczasie nie rozpakował?

Ja dochodzę ostatnio do wniosku, że ten mój synek to jednak nie jest takie dobre dziecko :baffled: Trochę nam płacze bez powodu... Może jedynie z takiego powodu, że jest śpiący i nie umie zasnąć bez walki :-( Ale jakoś sobie radzę ;-) Pocieszam się, że jak będzie starszy to będzie lepiej :tak: Grunt, że póki co zrowo się chowa :-) Oj... właśnie się budzi głodny, więc muszę kończyć. Do usłyszenia mam nadzieję niedługo. Może do tej pory uda mi się przeczytać co u Was ;-)

reklama
Witajcie myszko ty i ta twoja kawka:)
A ja dalej zmagam się z przeziębieniem o dziwo w tym roku bez zapalenia krtani ale jeszcze dużo czasu do końca roku:/
Mała też nie ma ochoty na ruszanie więc odpoczywamy, życzę miłego week.

Czesc kobietki:)
daa a jak tam u Ciebie , mala jeszcze w brzuszku?
Mysza jak sie czujesz, jakies oznaki zblizajacego sie Wielkiego Dnia?:)
a ja wczoraj przez trzy godz walczylam z placzem Milosza, myslalam ze to kolka, nosilam , przytulalam, przystawialam do piersi i bylo gorzej i gorzej az mi sie serce krajalo na ten jego placz.w koncu zadzwonilam do poloznej i ona powiedziala zebym malego dokarmila. wessal 60 ml mleczka i zasnal jak aniolek. niezla ze mnie matka, nie domyslilam sie ze dziecko glodne :eek::baffled:i ze to mleczko z piersi mu nie wystarczy:baffled::eek:

Czesc dziewczynki.

Wpadlam zyczyc milego dnia.

Ps.Aneczka dobrze wiem jak to jest jak dziecko jest na maxa spiace i jeszcze ''walczy''.Teraz jest juz u nas z tym o wiele lepiej choc jeszcze czasem sie zdarzy,ze mala chce usnac i nic nie pomaga.Jest marudzenie i ryk.

Gosia - trochę się boję zrobić test... żeby się nie nastawiać, udaję, że zaraz moze przylezie @ :zawstydzona/y: i boję się bo mam lekki katarek i kaszel i oczywiście panika, że to nie za dobrze... :szok: jak dalej nie przyjdzie, to zrobię sobie tego testa moze w niedzielę. Jak wytrzymam :-D

Aneczka_77 - cześć Ania, fajnie, że napisałaś. Pozdrawiam serdecznie. Ucałuj dzidziusia od Ecioci

ewcia3004 - oj cięszkie te niektóre dni w naszych kalendarzach, bardzo ciężkie :-(,

Ola** - no to dobrze, bo ja też powinnam się w końcu zacząć uśmiechać, a chodzę i wymyślam nowe zmartwienia, aktualnie takie, że jak się udało i jestem w ciąży, to mam kaszel i wiadomo - stres :zawstydzona/y:

Mysza - to ja się napiję to kawkę z tobą, trochę późno, ale będziesz mieć towarzystwo ;-)

SMS od Eweliny28
" Jestem po wizycie. Mój Kruszek ma 0,5 cm, słyszałam i widziałam serduszko! Jestem przeszczęśliwa! Krwiaczek minimalny, nadal leżeć. W poniedziałek badanie ogólne."

Ola** - dzisiaj jestem myślami z Tobą Kochana, przytulam mocno :-(

Pozdrawiam wszystkie, dziewczyny czytam, ale jakoś brak weny do odpisywania, jakoś nie najlepiej się ostatnio czuję :zawstydzona/y:
Agniesia - trzymam kciuki
Agnieszka, Agata - gratuluję ząbków, ucałować Dziewczynki :tak:

Mógłby ktoś do Daaa się odezwać, co u Niej? :tak:

reklama
Witam się po drzemce...

Nie wiem co robić z kawką...lekarz zalecił mi branie Dopegyt'u 3x1/2, ale ja się zastanawiam czy to moje ciśnienie takie wysokie znowu żeby tabsy łykać. Oscyluje w okolicach 140/90 czyli tak w granicach... czasami jest to 135/80 a czasami 145/88...
Ehh na małą kawusię z mleczkiem się jednak skuszkę :-D

ewelinko cudowne wieści!!! Dzidzius ma się dobrze, jest silny, a Ty dbaj o Was! Bardzo się cieszę :-)

kairko wracaj do zdrówka!

ola** dla dziewczynek (*) (*)

LucyF najważniejsze że na przyszłość już będziesz madrzejsza! Przecież dopiero sie z Miłoszkiem poznajecie...
a co do mnie... nic się nie dzieje. Jak w zeszłym tygodniu miałam takie bóle tak teraz czuję się super, energi mi nie brakuje tylko pomysłów co z nią zrobić. :-)

Lili właśnie miałam pisać że coś Cię mało. Jak potrzeba to wyciągam do góry z uszy! I wracaj!
A do daa to ma nr ola**.

Agniesia no to zdrówko :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry