reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

AGNIESIA :-) POKAZ TE DWIE KRECHY :-D WKONCU TO PIERWSZA FOTKA BOBASKA :-) KURCZE ALE MIŁY DZIEŃ

najpierw ewelinka, potem kolezanka pisze na gg ze ma prawidłowy kariotyp (6 miesiecy temu urodziła córeczke-żyła tylko dwa dni przez lekarzy jak zwykle.... ale o tym tu nie pisze) no i teraz agniesia :-) oj no bo jak inaczej lista skarbów będzie tylko rosła i rosła i żaden miesiac nie bedzie bez cudu-wystarczy popatrzec jak nam dobrze idzie:-)-to prawie jak wyścigi hihi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~powiedzmy ze to fluidki ciążowe

reklama
Aniolki mieszkanko dla Kluska pierwsza klasa:)))
jankesowa Ty kobieto chyba najedzonego brzucha nie widzialas:)) ladne zaczyna sie u Ciebie robic mieszkanko dla malenstwa:))
agniesia no MEGAGRATULACJE!!!!!! i spokojnej ciazy:)))))
ewelinka super ze po wizycie wszystko ok , lez, oszczedzaj sie i odrzuc czarne mysli teraz juz wszystko bedzie dobrze:))

GOSIU juz nie jesteś ostatnia :-)

pisałam pare prywatnych wiadomości i na liscie skarbów z prośbą o usunięcie z tamtąd postów z prosbami o dopisanie do listy bo tylko sie tam maly bałagan przez to zrobil, lepiej pisac do mnie na PW, wiec jak któras ma tam swojego posta to prosze o usunięcie go (edycja-usuń wiadomość z lewej kasuj wiadomosc i potem usuń)

dziekuje za komplementy :-) alez milo sie czyta kiedy juz nawet ubieranie skarpetek to nie lada wyczyn :baffled:
pisalam do Julitki ale narazie cisza :dry:
jankesowa sliczne lokum ma twoja fasolka :tak: o jakim objedzonym brzusiu piszesz???:confused:ja widze sliczny ciazowy,rosnacy brzusio :tak:
agniesia ogromnie sie ciesze i oczywiscie mega gratulacje-kciuki masz gwarantowane u mnie do konca ciazy czyli jeszcze 8 miesiecy :tak:

Ostatnia edycja:
Ech, no i co ja mam powiedzieć. Cieszę się bardzo i postanowilam być SZCZĘŚLIWA W CIĄŻY.

Co ja bym bez was zrobila. Trochę mi @ taka dziwna byla, raczej upaćkany śluz, i proszę bardzo. Czuję się wyśmienicie, jedyne co, to że mnie piersi lekko pobolewają. Nie wkręcam sobie nic a nic, zamierzam się cieszyć. Ja i moje dziecko od pierwszych chwil zamierzamy być RADOŚNI.

Caluję was wszystkie.

LucyF - trzymaj kochana kciuki mocno

karollcia33 = oczywiście fluidki przeslane

Pati.b - nie umiem przegrać zdjęcia z telefonu albo aparatu na komuter :zawstydzona/y:musicie mi uwierzyc na slowo, jest krecha, nawet nie taka blada :tak:

13x13 Agatka, na ciebie zawsze można liczyć, tylko oczywiście mam ten kaszel, i nie wiem, co z nim zrobić.

GosiaLew - trzymaj kciuki

Myszka ty też trzymaj za mnie kciuki

agnieszka0240 - bardzo dlugo czekalam na ten dzień i teraz będę cierpliwie czekala na rozwiązanie

ola** -tak zupelnie pelnoprawnie, najpierw się rozsiadlam a teraz to już nie ruszę się stąd na krok

Mój mąż się pyta, czemu mnie gratulujecie, a nie jemu. :-D cytuje mojego W. "to ja kupilem testy owulacyjne, bo jak Agniesia zaczela wyliczać te dni plodne to nic z tego nie bylo" i to jemu mamy gratulować :-D:-D

Agniesiar a jednak II kreseczki ale super wiadomośc:) Moje gratulacje kochana i spokojnych jeszcze 8 miesięcy. W takim razie oczywiście tatusiowi Gratuluje dobrej roboty łóżkowej:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agniesia wszystkie trzymamy kciuki :-) kiedy masz wizyte? dostaniesz jakies leki, albo moze szew ci założą? mój mały ma własnie czkawke... i pepek mnie boli tzn to co pozostało mi z pępka....

kaira :-) taki mam wyraz twarzy :zawstydzona/y:

Pati - do lekarza prędko się nie wybieram, a co to zmieni, nie chcę leków, przynajmniej jeszcze ze 2 tygodnie i oczywiście szew muszę mieć zalożony ale to dopiero po 12 tc, a ja jestem ..... :szok: nie zrobilam sobie suwaczka....

reklama
Agniesia ja mialam dokladnie tak samo:) w tej ciazy:) zaczela sie od dziwnej @ i nawet pol winka wtedy wypilam bo myslalam ze to zwykla@ a na drugi dzien jakos tak zrobilam test i dwie krechy byly:)))) w takim razie zeby mezulek nie byl poszkodowany moje najszczersze gratulacje dla Tatusia:)))

Do góry