reklama
Jankesowa - to jest TO!!!
No chyba, że masz wędrujący żołądek ;-)
Mysza - przecudownie sobie śpi
Kurczę, to gdyby nie krwotok to też bym tak latała od razu? Jak się W. sprawuje? Zakochany?
Ok ja się szykuję, bo lecimy do siostry na obiad do Poznania z okazji zdania magistra ;-)
Będę wieczorkiem albo w nocy albo jutro rano

Mysza - przecudownie sobie śpi

Ok ja się szykuję, bo lecimy do siostry na obiad do Poznania z okazji zdania magistra ;-)
Będę wieczorkiem albo w nocy albo jutro rano

ja tez nei chcę popadać w paranoje...nie nalezę do osób które będą zabierac dziecku zabawkę bo upadła na podłogę
niech się uodparnia i tyle.dlatego przemyc,ewentualnie wyparzyc co jakis czas i tyle,taki mam zamysl jesli chodzi o butle czy jakies gryzaki potem.
JUlitka monitor oddechu po prostu chcemy zeby nei denerwowac sie,wolę kupic,ok 400zl kosztuje taki pożądny a ,ze ja planuję miec więcej dzieci to sie nie zmarnuje
hej.a ja posiewy przezylam ,raz dwa trzy i po sprawie,krew itd tez.teraz tylko czekac na wyniki,
spadam do sklepu bobasowego
JUlitka monitor oddechu po prostu chcemy zeby nei denerwowac sie,wolę kupic,ok 400zl kosztuje taki pożądny a ,ze ja planuję miec więcej dzieci to sie nie zmarnuje
hej.a ja posiewy przezylam ,raz dwa trzy i po sprawie,krew itd tez.teraz tylko czekac na wyniki,
spadam do sklepu bobasowego
GosiaLew
Fanka BB :)
Witam sobotnio.
Zjola przykro mi bardzo
Mysza Szymulek przecudny.
Jankesowa to to.
Jeżynka jak Ci to swędzenie nie przejdzie to zrób sobie badania na markery wątrobowe (Aspat, Alat) chociaż 13h w butach też moze być przyczyną.
Jakaś taka niemrawa jestem dzisiaj.
Zjola przykro mi bardzo
Mysza Szymulek przecudny.
Jankesowa to to.
Jeżynka jak Ci to swędzenie nie przejdzie to zrób sobie badania na markery wątrobowe (Aspat, Alat) chociaż 13h w butach też moze być przyczyną.
Jakaś taka niemrawa jestem dzisiaj.
Widzę, że koleżanka zrobiła ten sam błąd co jaJust, Lili ja to juz sie nie moge soczekac wizyty u gina bo jak zobaczylam w lusterku co tam mam to przerazilam sie jaka "rozklapiocha" sie zrobila i mam watpliwosci czy to normalne![]()

ginka w 7t po porodzie powiedziała, że to wszystko normalne - bo się porozciągało, no i z tydzień dwa później było już dużo lepie :-) więc cierpliwości
julitka80
dni, których nie znamy...
a ja powtórzę, co na cpp napisałam
:dziś sobotę tylko dla siebie mam do wieczora...tzn hmm dla siebie...owszem pospałam, poźniej śniadanko, kawka, trochę tv, ale w międzyczasie pranie, zmiana pościeli,kolejne pranie, prasowanie i dokończenie sprzątania przede mną i jeszze parę drobiazbów-także jest tak jak w tej anegdocie, że jak kobieta mówi dobranoc idę spać, to po drodze tyle rzeczy załatwia, że do łóżka trafia po 3 godz
Mysza, ja to zastrzegłam-zero gości przez miesiąc!!a rodzina, to tylko z jedzeniem i na 15 min!!!
Lili, niezły hardcore córci zapodajesz...brukselki??sama po nich się męczę 2 dni co najmniej.
Kaira, dla nas na święta to ostatni dzwonek, żeby pojeść co się da, bo później dieta, albo gazy u dzidzi jak u Lili
Ewcia, mi się też nieraz zęby śniły i nic się nie wydarzyło-mimo iż mówili, że to zły omen...nie myśl o tym w ogóle.mi się mó dzień sądu ostatecznego śnił i nawet nie sprawdzam, czy to ma jakieś znaczenie.Twój dzidziuś na pewno ma się dobrze
jeżynko, chyba trochę przegięcie z tymi 13godz-dziwię się, że tak pracujesz.przecież prawo Ci warantuje pewne przywileje.a poza tym dla Twoich nóg ciąża to duże obciążenie, głównie ze względu na sprawy krążeniowe.nie trudno o żylaki, a one dość szpetnie wyglądają i generalnie nic przyjemnego.dbaj o siebie babo, to jak Twoja dzidzia będzie żwawym maluchem to zdrowe i silne nogi się przydadzą później
ale tak jak Gosia napisała, jak nie zejdzie opuchlizna po nocy a swędzenie nie przejdzie, to rób badania.chociaż podejrzewam, że to przez tryb życia, a swędzenie, to przez gorsze krążenie w nogach.
jankesowa,
no Kochana to powoli się zacznie-ruszyła maszyna...tylko się nie denerwuj jak na początku będą przerwy w odczuwaniu ruchów, bo ja to wariowałam-jeden dzień czułam,później dwa dni ciszy...dzidziuś ma dużo miejsca więc możesz nie czuć jeszcze regularnych ruchów, ale to szybko się zmieni
gratuluję
Zjola, Ty wiesz Kochana...
Ola, ja z większymi zakupami to też poczekam do 32tyg, po USG, ale cichaczem coś już chomikuję.
dziewczyny a co u Asi?coś nie nie pokazuje
co do prania ciuszków, moja znajoma też mówiła, że od początku małej pierze rzeczy razem z ich/dorosłych/rzeczami, bo zanim nazbierałaby pralkę tych malutkich fatałaszków, to wieki by minęły.i też w jakimś sensitive proszku po prostu
inni mówili, że używają tego najtańszego proszku Dzidziuś i super jest
a co do "tych"miejsc..nie wiem, czy w pl można się tak dogadać, ale znajoma w UK, mówiła, że jak ją mieli szyć, to się dogadała, żeby bardziej ją podszyli w celu uzyskania większej przyjemności w przyszłości
Mysza, ja to zastrzegłam-zero gości przez miesiąc!!a rodzina, to tylko z jedzeniem i na 15 min!!!
Lili, niezły hardcore córci zapodajesz...brukselki??sama po nich się męczę 2 dni co najmniej.
Kaira, dla nas na święta to ostatni dzwonek, żeby pojeść co się da, bo później dieta, albo gazy u dzidzi jak u Lili
Ewcia, mi się też nieraz zęby śniły i nic się nie wydarzyło-mimo iż mówili, że to zły omen...nie myśl o tym w ogóle.mi się mó dzień sądu ostatecznego śnił i nawet nie sprawdzam, czy to ma jakieś znaczenie.Twój dzidziuś na pewno ma się dobrze
jeżynko, chyba trochę przegięcie z tymi 13godz-dziwię się, że tak pracujesz.przecież prawo Ci warantuje pewne przywileje.a poza tym dla Twoich nóg ciąża to duże obciążenie, głównie ze względu na sprawy krążeniowe.nie trudno o żylaki, a one dość szpetnie wyglądają i generalnie nic przyjemnego.dbaj o siebie babo, to jak Twoja dzidzia będzie żwawym maluchem to zdrowe i silne nogi się przydadzą później
jankesowa,
Zjola, Ty wiesz Kochana...
Ola, ja z większymi zakupami to też poczekam do 32tyg, po USG, ale cichaczem coś już chomikuję.
dziewczyny a co u Asi?coś nie nie pokazuje
co do prania ciuszków, moja znajoma też mówiła, że od początku małej pierze rzeczy razem z ich/dorosłych/rzeczami, bo zanim nazbierałaby pralkę tych malutkich fatałaszków, to wieki by minęły.i też w jakimś sensitive proszku po prostu
inni mówili, że używają tego najtańszego proszku Dzidziuś i super jest
a co do "tych"miejsc..nie wiem, czy w pl można się tak dogadać, ale znajoma w UK, mówiła, że jak ją mieli szyć, to się dogadała, żeby bardziej ją podszyli w celu uzyskania większej przyjemności w przyszłości
Ostatnia edycja:
Mysza84
Fanka BB :)
Dziękujemy z Szymulką za miłe słowa...napatrzeć się na niego nie możemy z W.
Lili oj W. zakochany, pomaga mi we wszystkim. Dzisiaj z nim został w domu sam na 2 godziny jak pojechałam na sklepy.
No właśnie jak to jest z tym krwawieniem ? Bo mi właściwie to prawie nic nie leci... i wkurzało mnie jak mi w szpitalu kazali te wielkie podkłądy zakładać, bo właściwie mi wystarczyła by zwykła mała podpaska. Czy to się jeszcze puści czy już raczej nie ?
Co do gości to ja się w szpitalu takich cudaków naooglądałam że teraz potrzebuję pobyć z normalnymi ludźmi
a poza tym to czuję się na prawdę ok więc super się cieszę że ktoś przyjdzie.
Mały póki co super grzeczny (tfu tfu) na zasadzie je i śpi...budzę go już czasami na siłę bo mi się nudzi ;-)
Lili oj W. zakochany, pomaga mi we wszystkim. Dzisiaj z nim został w domu sam na 2 godziny jak pojechałam na sklepy.
No właśnie jak to jest z tym krwawieniem ? Bo mi właściwie to prawie nic nie leci... i wkurzało mnie jak mi w szpitalu kazali te wielkie podkłądy zakładać, bo właściwie mi wystarczyła by zwykła mała podpaska. Czy to się jeszcze puści czy już raczej nie ?
Co do gości to ja się w szpitalu takich cudaków naooglądałam że teraz potrzebuję pobyć z normalnymi ludźmi

Mały póki co super grzeczny (tfu tfu) na zasadzie je i śpi...budzę go już czasami na siłę bo mi się nudzi ;-)
reklama
just dokladnie
tez to mam no i w ogole po co ja tam zagladalam i teraz to mnie ta jama tylko stresuje mam wrazenie ze mi prawie migdalki widac
ha ha a mnie sie zdarza jeszcze ze jak mam pelny pecherz i kichne to nie do konca jestem w stanie kontrolowac "paru kropelek" cwicze te pieprzone miesnie i licze na to ze wszystko wroci do normy
Mysza zapraszam do mnie moj w ogole w dzien nie spi i mam tego powoli dosc

Mysza zapraszam do mnie moj w ogole w dzien nie spi i mam tego powoli dosc
Ostatnia edycja:
Podziel się: