GosiaLew
Fanka BB :)
Ola** ale masz super brzuszek. Ja nie wiem czym ty się przejmujesz.
Jankesowa mnie w tym okresie najmocniej bolało, naciągało się, kuło itd. A co do cukrzycy to wiem, że każdemu różnie podnosi więc eksperymentuje na razie, mam dwa tygodnie na to - tzn eksperymenty z umiarem no i największy problem mam z cukrami rano po śniadaniu.
Just zostaw Szymka z tatusiem a ty umów się z koleżankami na kawkę czy balety.
Aniołki może będzie lepiej po 75g u ciebie, czyli w normie. Ja miałam wyniki po 50g 188 a po 75g 165. A chlebka muszę poszukac, w tej całej diecie jest tak, że trzeba jeść mało ale często. Łącznie z dwoma kolacjami, żeby w nocy cukier nie spadł.
Jankesowa mnie w tym okresie najmocniej bolało, naciągało się, kuło itd. A co do cukrzycy to wiem, że każdemu różnie podnosi więc eksperymentuje na razie, mam dwa tygodnie na to - tzn eksperymenty z umiarem no i największy problem mam z cukrami rano po śniadaniu.
Just zostaw Szymka z tatusiem a ty umów się z koleżankami na kawkę czy balety.
Aniołki może będzie lepiej po 75g u ciebie, czyli w normie. Ja miałam wyniki po 50g 188 a po 75g 165. A chlebka muszę poszukac, w tej całej diecie jest tak, że trzeba jeść mało ale często. Łącznie z dwoma kolacjami, żeby w nocy cukier nie spadł.
Ostatnia edycja:
al ejak trzeba to trzeba...dla dzidzi wszystko
masakra jakas...a K ostatnio zrobil wlasnie zapasy tego okropnego miecha.....
fuuuu jaki on na zywo niefajny
ogladalismy tez roan....fajny ale za duzy jak na nasze warunki samochodowe...a te tako...fajne funkcjonalnie...ale wielki stelaz i siostra K taki ma....x-lander xa tez bralismy pod uwage...ale te 500zl roznicy wolimy przeznaczyc na monitor oddechu....bo ostatnio tylkoo ten bezdech dziecka mi po glowie chodzi.....znajomej dzidziol mial atak....na szczescie w dzien i szybko sie zorientowali...maly juz byl siny ale w pore skapneli sie ze maja mu dmuchnac do buzki....i sie ocknol....
ale to wszystko przez tarczycę i tak nikt mi nie wierzy ,że tyle ważę nawet położna jak pierwszy raz mnie ważyła to wagę o10 mniej ustawiała. Ale mam nadzieję ,że kiedyś schudnę teraz myślę tylko o Tomusiu
a teraz z niego prawie wyłazi
mnie juz lekarz przeszturmowal ze tez bedzie mnie meczyl bo jesli cukrzyca w rodzinie a maja siostra to wiadomo
co to psychika nie potrafi, tak teraz brzucho ciagnal boczki gdzies tam tez i pojechalam na zakupy zapomnialam i bylo cool wrocilam do domu po myslalam ze przestalo to znowu zaczyna ja to jakis wybryk natury jestem sama sobie wmawiam