Witam wieczorkiem!
Ale u nas dziś pogoda była...wczoraj tak pięknie, a dziś prawie spałam na desce do prasowania. Kolejna partia ciuszków załatwiona. czekam teraz na dostawę pościeli, paru drobiazgów dla malucha, pieluszek flanelowych z bobasa i nastęna pralka się uzbiera.
Carri, no to powiem Ci, że trochę tata upierdliwy i wtrącający się.rozumiem, że można komuś rady udzielić, czy wyrazić swoje zdanie, ale zawsze ostateczna decyzja powinna do Was należeć, bo to Wasze 4ry kąty, więc po prostu się nie daj i już.
Co do piłkarzyków to niestety nie pomogę, bo mój T „nogi „w ogóle nie lubi.
No i najważniejsze, że Maleństwo się odzywa
J
Lucy, Mysza, dzięki za rady, bo tego jest tyle na rynku, że głowa mała.
Mysza, Twój Synek ma chyba więcej kosmetyków niż ja

A ja bym nie chciała od razu w to drogie oilatum wchodzić, bo jeśli nie będzie problemów ze skóra, to po co?
Położna mówiła poza tym, że najpierw trzeba skórę sprawdzić, bo nadmiarem kosmetyków można tylko „zniszczyć ”naturalne właściwości skóry bobasa. Jeśli skóra nie wykazuje jakiś oznak zmian uczuleniowych, to proponowała na początek do kąieli zwyklej oliwki dodać, to później już nie trzeba malucha dodatkowo smarować.a w ogóle to odradzają produkty J&J do przynajmniej 3ego m-ca.
No ale na odparzenia, czy w ogóle do pielęgnacji pupy muszę coś kupić.
Ewelinko, oby ten trudny okres minął szybciutko!!trzymaj się Kochana!ciesz się dzidziusiem!
Jankesowa, to jak Ty i takie porządki i oglądanie filmu, to Cię północ złapie

, a określeń na tyłek to widzę, że masz na każdą okazję
Jciekawe, co byś na mój powiedziała-aż się boję

Ja dziś oglądałam film z wesela i dopiero teraz zobaczyłam, że jak mi wszyscy mówili, że taka chuda jestem, to mieli rację-a wtedy nie wierzyłam i mi się wydawało, że dupsko duże.a teraz tęsknię za tamtym wizerunkiem....ale zawalczę jeszcze o niego-tylko trochę później
J
Ola, wierzę, że już niecierpliwa jesteś.pewnie ze mną będzie tak samo.na razie żyję byle do świąt, ale jak już choinka w domu stanie, to pewnie będę szalała z niecierpliwości
J
No i widzę, że jeszcze sobie „użyłaś”przed porodem

tak tak korzystajcie, bo później to „dłuuugo nic” może być. Ale pisałam wczoraj chyba, że seks przyspiesza-owszem, ale tylko w przypadku, gdy już szyjka jest otwarta choć trochę.
U nas dziś też się zadziało/coś się mój T ośmielił za bardzo

, chyba właśnie się przestraszył, jak powiedziałam mu, że po porodzie to nie wiadomo jak będzie

/.
Pilnuj tych skurczów Kochana!już się też nie mogę doczekać, kiedy napiszesz „dziewczyny, ratunku, chyba się zaczęło

/ach będziemy kciuki ściskać, a ja na komórce smsa wyglądać/tylko nie zapomnij wysłać, albo męża zobliguj, bo wiesz jak tu się czeka na wiadkomości!!!/
Gosia, ładna ta komoda i już na niej widzę paluszki dziecka
Jale my też mamy ciemną-zresztą jak większość mebli w domu-więc do odcisków palców i kurzu już przywykłam.a jeśłi chodzi o sudocrem, to wiesz-na sr położna mówiła, że kobieta może go na brodawki nawet stosować,bo jest skuteczny, tylko że przed karmieniem trzeba umyć.
Ewcia, ja się w konflikcie nie orientuję, porozmawiaj o tym z lekarzem i pamiętaj żeby dopilnować co by Ci podali przy porodzie przeciwciała, to już przy kolejnym dziecku nie będziesz musiała się martwić/chyba-tak mi się wydaje, że gdzieś czytałam/
Kaira, u Ciebie widzę dzień bez zakupów, to dzień na straty spisany ;P
Dziewczyny, ale mi brzuch skoczył- w ciągu tyg chyba ze 3cm!!!to chyba przez to rozpychanie się małego.kurka, musimy w końcu zdecydować się na jakieś imię...może Leon, Leoś..hmm.zmienia się co chwilę koncepcja...
a w ogóle, to byliśmy dziś na zakupach i muszę Wam powiedzieć, że takie piękne ozdoby świąteczne są!!!!!ja uwielbiam świąteczne dekoracje-tzn mam na myśli nie te w witrynach sklepowych, tylko takie do domu, że gdybym kasę miała, to chyba bym worki takich rzeczy kupowała.