teraz tylko zastanawia mnie kwestia komentarza na allegro bo pozytywa bym nie dała.. tylko czy jak dam neutralny komentarz lub negatywny nie dostane takiego samego w zamian a do tej pory nie mam ani jednego zlego komentarza... z mojej strony wszystko bylo ok ale wiadomo jak to jest... moze nic mu nie napisze i tyle, oleje sprawe bo szkoda moich nerwow.
Według mnie negatyw ani neutralny mu się nie należy bo:
- nigdzie na aukcji nie jest napisane, że jest ze sztruksu, a zdjęcia mogą przekłamywać
- nie jego wina, że zobaczyłaś w zdjęciu powyższe
- napisał kartki papierowe, brązowe - trzeba było poprosić o dodatkowe zdjęcia
- album jest na 600 zdjęć, więc i cena odpowiednia
- album, który sobie wymarzyłaś na tyle zdjęć pewnie kosztowałby ze 150 zł jak nie więcej
Wiem Pati, że czujesz się oszukana, bo co innego zobaczyłaś, a co innego dostałaś - ryzyko kupowania przez internet i tyle. Może akurat innym się podoba. Masz tego farta, że masz zdolne łapeczki i możesz z niego zrobić cudo.
Dwa zdanie "tylko czy jak dam neutralny komentarz lub negatywny nie dostane takiego samego w zamian a do tej pory nie mam ani jednego zlego komentarza" dla mnie to dzicinada i dlatego nie zawsze allegrowicz, który ma 100% pozytywnych komentarzy jest wiarygodny i tyle.
Co do sraczkowatego papieru, ja takim co roku prezenty owijam i ozdabiam je potem swoim widzi-mi-się ;-)