Dziękuję za ciepłe przyjęcie kolejnego cudu
ola81 kciuki zeby wszystko poszlo szybko i gładko! czekamy na niunia
Lucy zrobili mu morfologię z crp co wykluczylo infekcje,zrobili mu echo kontrola za miesiąc ale jest ok(niedomykalnosc zastawki -co czesto się zdarza u takich maluchów i się normuje,komora lewa ciut większa co też powinno się wyrównać, jeszcze mu jakieś badanie robili które sprawdzało dotlenienie serduszka i jest ok. a szmeru na drugi dzień lekarze wręcz już nie slyszeli
Martusionek faktycznie M nie abrdzo się sprawdził

ale cóż olej chłopa bo szkoda nerwów!
a dzidziusiem nie martw się zobacz jaki mój był leniwy a teraz też bardzo spokojny
Gosia widzę ,że z cukrem lepiej

super
spostrzezenia moje świeże

szlafrok mi osobiscie nie przydal się ,bo bylo cieplo.ale ja ogolnie nie lubię moze dlatego.
ciuszki szybko mi szly i pranie na okrągło m robil... niunio 56 i ciuszki 56 są super. 62 niektóre mogą być wiadomo wiszą za długie,ale jest ok. a w niektórych nie da rady takie wielkie!
położne do zabicia traktują bobasy jak worki kartofli dosłownie! wierzcie mi ,ze nie jestem przewrazliwiona.i jeszcze urażone jak zwróci się uwagę,że może delikatniej a nie tak energicznie to najczęsciej się słyszy cyt"chyba pani żartuje"
jak robilam porządek na łozku dzien przed wyjsciem,zeby oddac m zbedne rzeczy wczesniej to jedna do mnie,ze mam balagan na łózku.no myslalam,ze ją rozszarpię! a ja spokojna jestem z natury

moze hormony hihi
a i pampersy lepsze od tych z bella happy bo mniejsze i łatwiej zawinąć
mój niunio ma duże stopy podobno