Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Joaś - cos koło początku września AgamamaAni - 2.września 2006 adasia - 8 września 2006 Marrtruda 8 września edi - 8 września 2006 KAjsis- 10 września 2006 agi25 - 11/13 września 2006 cleo28 - 14 września 2006 olasek - 15 września Margolis 16 września marzenia 16 września mycha12 - 16 września agutkaZG - 17 września Natalka21 - 17 września mamaoska- 18 września agusia_m - 20 września 2006 Megi80 - 21 wrzesnia AgnieszkaU - 24 września MIśka_T - 25 września ( do potwierdzenia jeszcze ) Magdamaciek- druga połowa września
Trzymam sie niezle. Moje zycie wrocilo do normy jesli tak to mozna nazwac...
Staram sie nie myslec o tym co sie stalo i dlatego taka moja decyzja dotyczaca powyzszej listy.
Wynikow jeszcze nie mam niestety, chociaz powinny juz byc. Nadal czekam w calkowitej niewiedzy.
Trzymajcie sie dziewczynki i Malenstwa.
Buziaczki.
Cześć Dziewczyny.
Dzisiaj odebralam moje badania hist-pat. Oczywiscie wszystko po łacinie ale od czego są słowniki...
Napisali tak:
Ciąża obumarła.
Rozpoznanie mikroskopowe:
Resztki jaja płodowego, Zwłóknienie i obrzęk kosmków. Doczesna zbita i embrion.
W sumie niewiele mi to mowi ale mam to juz po naszemu. Może Wy się znacie na takich wynikach?
W poniedzialek ide z nimi no i z sobą do gina na sprawdzenie.
Buziaczki.