reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
obok bloku gdzie mieszka moja babcia "kobieta"(o ile mozna ja tak jeszzce nazwac) porzucila swoje dziecko! noworodek urodzila nie wiedomo gdzie i zostawila nagie na trawniku przed blokiem!!!!! gdyby nie mroz dzidzia by sie wykrwawila a tak to sie zrobil skrzep - bo zle odcieta pepowina!!! to jest straszne! sasiedzi uslyszeli wczesnie rano placz i facet zszedl i przyniosl nagiego noworodka! policja doszla po sladach krwo to tej SUKI!!!!!!!!!
brak slow

ja bym taka......

reklama
Dori - Dobry pomysł!
Ja i tak będę rodzić tam gdzie rodzi mój lekarz, tylko nie wiadomo czy będzie miał dyżur? Dlatego chcę pójść do szkoły rodzenia by wyczaić położną:)

O tym noworodku słyszłam-okropne!Boże, dlaczego dajesz takim ludziom dzieci?

Dori super że z Tobą i małą Viktorią wszystko OK.

A co do tej matki co porzuciła to maleństwo to lepiej nic nie będe mówić co bym takiej zrobiła.

W głowie się nie mieści!!! Jak nie chce dziecka to niech przynajmniej odda, żeby ktoś kto bardzo chce a nie może mieć mógł bez problemów zaadoptować!!!
W głowie mi się nie mieści i nawet nie jestem w stanie słuchać takich historii!

Wczoraj była na kolejnej wizycie u lekarza. Coraz mniej lubię te wizyty, bo ciągle coś. Na szczęście dzidziuś rozwija się prawidłowo.
Ale ze mną są ciągle hece. Wyszedł mi nienajlepszy wynik cytologii. Wczoraj Pan G wziął posiew czy jakoś tak i przy badaniu powiedział, że mu się moja szyjka nie podoba, grrr.
W związku z tym mam zakaz ćwiczeń w szkole rodzenia :( Przynajmniej do następnej wizyty za tydzień. Buuu.

Żuczku nie masz się czym martwić najważniejsze ze dzidzia ma sie dobrze i rośnie praidłowo.Ja na ostatniej wizycie jak byłam u ginki to też sie jej moja szyjka nie podoba i teraz za tydzień ide na kolejną wizyte.

Żuczku nie przejmuj się na zapas. Ja też mam nie taką cytologię jak trzeba. Szyjka co chwilę mi się skraca i mam różne zakazy ;) Ale jakoś sobie trzeba radzić!

Dzięki dziewczyny :) Na Was można zawsze liczyć :)
Staram się o tym nie myśleć, bo najważniejsze, że bobas rośnie zdrowo.
A co do zakazów, to najbardziej nad jednym ubolewa mój Arturek, hihi ;)

reklama
wczoraj bylam u lekarza zbadal mnie powiedzial ze wszytko ok prawidlowo! USG nie robil ale posluchal ta "trabka" czy puka serduszko ;):) powiedzial ze wszytko przebiega prawidlowo zapytal o ruchy..... badania ok tylko zapisal mi zelazo dodatkowo
och jak ja lubie dobre wiesci o oby tak dalej:):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry