reklama
beata88
Fanka BB :)
Jezu co to się teraz dzieje z tymi szyjkami?!
G
gość 94049
Gość
Dziewczyny dziekuje za kciuki. Maluszek ma sie dobrze, lekarz nie ma zastrzeżeń. Jestem przeszczęśliwa. Jest taki podobny do Frania, a na koniec jeszcze gin zapytał czy starszy jest niski, powiedziałam,ze tak, a On na to,ze ten tez wysoki nie będzie. Krótkie nóżki po mamie i babci.
No i leży główkowo, gdzie Franio cały czas był miednicowo, wiec nadzieja na SN rośnie!
juz mniej sy wola, bo Go po 21 odebrałam od koleżanki, dałam kolacje i znów mnie wola. Kapać i spać. Zawsze to tata robił, a dziś i jutro to moja rola.
No i leży główkowo, gdzie Franio cały czas był miednicowo, wiec nadzieja na SN rośnie!
juz mniej sy wola, bo Go po 21 odebrałam od koleżanki, dałam kolacje i znów mnie wola. Kapać i spać. Zawsze to tata robił, a dziś i jutro to moja rola.
lucalew
Fanka BB :)
Anney kochana przykro mi bardzo jakbys miala malo zmartwien ahh i te sny to napewno przez ostatnie sprawy stres wychodzi.
Odpoczywaj bierz urlop i sie relaksuj.
reklama
Anney kochana przykro mi bardzo jakbys miala malo zmartwien ahh i te sny to napewno przez ostatnie sprawy stres wychodzi.
Po co urlop? Ja urlopu nie ruszam. Niech mi płacą ekwiwalent ( czy jak to się zwie). Weź zwolnienie jest 100 % płatne.
Powiem Wam w tajemnicy że mam dużo większą wypłatę jak jestem na zwolnieniu. Chyba dlatego że ZUS płaci za cały miesiąc a nie tylko dni robocze ( ale nie jestem pewna).