nice-girl
Fanka BB :)
Hehe - nie wiedziałam że takie szkraby już umieją w nosie dłubać
Spryciaż z tego Twojego Wiktorka
U mnie w zeszłym tygodniu na USG lekarz powiedział że mu wygląda na chlopca,ale tak na 100% to w 20 tygodniu. Też bym chciała wiedzieć,bo wtedy już można się do maleństwa po imieniu zwracać i jakoś chyba taką jeszcze większą więź się czuję. Przynajmniej mnie się tak wydaję,bo to pierwsze dziecko i ogólnie jakoś cały czas nie mogę uwierzyć, że to prawda
A co do pokus ciuszkowych to już uległam nie raz - ale na razie kupowałam uniwersalne kolory 
Ja dziś byłam u gina z musu - cała noc nie spałam, serce mi łomotało jak szalone, okazało się, że mam za wysokie ciśnienie i puls i do tego tętno niemiarowe
Położna wkręciła mnie od ręki na EKG, w czwartek będzie wynik opisany przez kardiologa,więc znowu idę. Dziś nie poszłam oczywiście do pracy bo nie byłam w stanie się zwlec o 6:00 rano po nieprzespanej nocy. Do konca tygodnia mam zwolnienie, no i dostanę już zaświadczenie o ciąży. Trochę się martwię jak zareagują w pracy, bo pracuje tam dopiero 2 miesiące... :/ Lipa straszna, ale co zrobić.W ogóle dziwne że jeszcze się nie zjarzyli, bo już brzuszek trochę widać. Ale staram się luźne bluzki zakładać.
Napiszcie jak to u Was wyglądało z pracą i jakie były reakcje na informacje o ciąży
Ja dziś byłam u gina z musu - cała noc nie spałam, serce mi łomotało jak szalone, okazało się, że mam za wysokie ciśnienie i puls i do tego tętno niemiarowe
Napiszcie jak to u Was wyglądało z pracą i jakie były reakcje na informacje o ciąży