reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

Rany boskie Wioli83 oni wszystko paracetamolem leczą??? Kurczę rzeczywiście trzeba prywatnie iść, ale to chyba u Was sporo kosztuje??? Zdrówka dla Kubusia, niech to gardełko szybko się wyleczy.

reklama
Kania dokładnie paracetamol na wszystko kiedyś poszłam z nim bo zaczol kaszlec powiedzieli ze ok po dwóch dniach pojechałam prywatnie i juz miał ostre zapalenie oskrzeli powiedziała ze dzień zwłoki i byłoby zapalenie pluc:wściekła/y:Wizyta sama kosztuje 50f ale to i tak nieduzo za wizytę u ginek płace 100 w ciąży wydalam krocie na lekarza

Roxi - gratulujemy czworeczek!
wioli - my mamy calkiem niezlych lekarzy w naszej przychodni, ale fakt, najpierw zawsze kaza podawac dziecku paracetamil i odczekac 3 dni, zanim przepisza cos ciezszego kalibru. Unikaja antybiotykow jak ognia, co moze jest i dobre, ale jak Pawel w listopadzie chorowal, to sami w koncu musielismy decydowac, czy dac dziecku antybiotyk. To ja sie pytam, od czego jest lekarza???

WIOLI zdrówka dla Twojego synka! poza tym nie rozumiem tego nagminnego leczenia paracetamolem :szok::baffled: w tym temacie jednak lekarze w PL są nieco bardziej rozsądni.

Ones dokładnie ja sie czasem zastanawiam czy oni medycynę skonczyli:wściekła/y:Kiedyś Bartek mi sie rozchorowal miał wysoka gorączkę i pojechałam do lekarza przyjęli go z wielkim ale po czym powiedzieli ze niemoga go zbadać bo to tylko emergency i wyjątkowo mnie wpuścili jak niechcą go zbadać to po co mnie przyjęli żebym zobaczyła sobie lakarza?dopiero po awanturze normalnie go zbadał!

reklama
wioli- ja jak byłam w UK też mnie paracetamolem leczyli. A Gina w całej ciąży w UK nie widziałam, dlatego do PL przyjechałam rodzić i zostałam już. Zdrówka dla małego.

Do góry