reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

kivinko - Boże, ta baba to jakiś horror!!! :szok::szok: Chyba jakiś gorszy dzień miała i się na Tobie wyżyła! :no: Współczuję Ci tej sytuacji, a tym bardziej, że nie bardzo możesz zmienić tej lekarki :no: Jeju...
Ja to w ogóle mam jakiś uraz do kobiet - ginków, mężczyźni wg mnie są lepsi, choć i wśród nich zdarzają się ziółka... Ja przecież zmieniałam lekarza...

murka - gratki udanej wizyty! ;-) Córcia pokazała się ładnie :tak: ja na następnej wizycie z usg tez muszę się dokładniej przyjrzeć buźce synka, może dostrzegę podobieństwo :-p

magda - gratulacje!!! Fajna waga u chłopaków :-p;-) Rób rób badanka, żeby wszystko sprawdzić :tak:

MamiDo - mały gryzoń Ci tam rośnie :laugh2:;-)
kciukasy, żeby te próby nie były podwyższone bo nic przyjemnego jak jeszcze zacznie swędzieć...

lene - czekamy na wieści od Ciebie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
ewela - dziękuję! Co do ginów facetów - mój poprzedni też nim był, zmieniłam go w połowie ciąży na obecną lekarke, bo był niekompetentny i jak przychodziłam do niego na wizytę, to pytał " a pani do kogo?" Przez 20 tyg ciąży nawet nie zdążył zapamiętać mojej twarzy, już nie mówiąc o tym, że zadawał mi pytania typu " a co ja pani powiedziałem na te mdłości ostatnim razem? bo nie pamiętam"....

kivinko - Echhh... ręce opadają... :no:
Ja już 2 razy zmieniałam lekarza. Na początku była kobieta - ale to jakieś nieporozumienie było! :angry: Później przeszłam do "niby" świetnego lekarza, ale czułam się olewana na maxa, jak prosiłam o zbadanie szyjki to twierdził ,że to zbyteczne, jak chciałam przejść na zwolnienie to stwierdził ,ze za dobrze wyglądam i za dobre wyniki mam (a 3 razy w szpitalu leżałam!)... itp. No i właśnie szpitalu jak leżałam, to nawet się mną nie zainteresował - a przecież byłam od 5 miesięcy jego pacjentką! :no: No i to przesądziło o zmianie. Teraz chodzę prywatnie, niestety wiążę się to z kosztami, ale przynajmniej jestem zadowolona z wizyt i w pełni usatysfakcjonowana z informacji jakich udziela mi gin.

uffff, nie będzie szpitala :-):tak::-).... moja wizyta trwała co prawda 5 minut, ale szyjka jest ok, to znaczy nie skróciła się nic i to najważniejsze.... i w sumie to tylko tyle, bo zbadał tylko szyjkę, więc odnośnie wagi i całej reszty nic nie wiem, ale i tak jestem Happy:-)
dzięki za kciukasy:)) pomogły:-)

MamiDo
super synek rośnie:) trzymam kciuki aby cholestaza się nie poglębiła
Ewela
ja jednak tez wolę ginekologa faceta, przez pobyty w szpitalu miałam 'przyjemność' badania przez wielu lekarzy w tym jedną kobietę, była najgorsza z nich wszystkich
Lene
super że szyjka trzyma!

reklama
Do góry