reklama

Wizyty u pediatry

dałam ten czopek i mała mi teraz śpi nastepny jej dam jak pójdzie spać może bedzie w nocy spokojniejsza :-( wypiła butle mleka może jak spi to nie bedzie nim wymiotować :eek:

a jak wstanie to dam jej lekarstwo a potem kąpiel i po godzinie po lekarstwie dam butlę na noc żeby znowu mi lekarstwo nie zwymiotowała

reklama
O kurcze, biedne te Wasze maluszki :-( Duzo zdrówka im życzymy!!!!

My juz prawie zdrowi, a Milenkę o dziwo ominęło choróbsko które dopadło mnie, Jacka i babcię... mała nawet katarku nie dostała :sorry2:

Antybiotyk zaczął działać :tak:
To super Gosia, oby mała szybko się wykurowała.
My idziemy w czwartek do kontroli do laryngologa. Ucho raczej już Oliwki nie boli, ale katar ma nadal, już nie taki duży, ale zalega w zatokach i strasznie ciężko go zciągnąć.

my psikamuy tym euphorbium :tak: jest to dość silny strumień ale nie aż tak by mała mi panikowała przy nim ale świetnie rozluźnia katarek i leci po tym z noska mocno ale lepiej niź by miało zalegać :tak: zrobiłam małej przed spaniem położyłam na brzuszku głową niżej by wyleciało jej z noska wszystko lekko poklepałam po pleckach potem syropek i jak już jej wszystko wyleciało to poszła spać z odetkanym i wyczyszczonym noskiem :tak: lepiej przy tym oddychała i ładnie spała :tak:

my psikamuy tym euphorbium :tak: jest to dość silny strumień ale nie aż tak by mała mi panikowała przy nim ale świetnie rozluźnia katarek i leci po tym z noska mocno ale lepiej niź by miało zalegać :tak: zrobiłam małej przed spaniem położyłam na brzuszku głową niżej by wyleciało jej z noska wszystko lekko poklepałam po pleckach potem syropek i jak już jej wszystko wyleciało to poszła spać z odetkanym i wyczyszczonym noskiem :tak: lepiej przy tym oddychała i ładnie spała :tak:
ja też używam tych kropli, ale jak na początku choroby w miarę ładnie leciało, to teraz katar zrobił sie gęsty i nawet te krople nie pomagają. Muszę czasem użyć Nasivin soft, choć efekt też nie jest super, a nie chciałabym za dużo xylometazoliny używać, bo uzależnia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry