reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Ja mam jednak nadzieję że uda się w.grudniu.:-) ale wszystko się okaże :-) w rodzinie.prawie wszyscy.to.listopad.i.Grudzień

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Mama Blogera kurcze w grudniu to nie bardzo jest jak okna umyc ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Żelka gratuluję wizyty będzie laska ;) nie chłopak :)

agulqa_b no mój mąż twierdzi ze będzie chłopiec bo z dnia na dzień jestem jeszcze piękniejsza i bardziej sexy :) gUpek ;) ale moja koleżanka która wszystkim zawsze dobrze mówi jaka będzie płeć twierdzi ze będzie dziewczynka ;) okaże się za jakiś czas :)

Nulini ja też bo mimo że po z niej różnica się zaciera to na początku nawet pół roku w przedszkolu to niebo a ziemia między dzieciakami

gosiane, mój mąż też z grudnia i do 18-stki się wściekał, że cały rok na urodziny musi czekać :-D

Doggi, Tosia jest rocznikowo młodsza, bo poszła do przedszkola mając 2,5 roku, a dyrektorka od września chciała ją dać do grupy 4-5 latków, bo w ogóle nie odstaje od reszty w kwestii rozwoju :tak:

Ja jakoś w ogóle nie czuję płci... Sądząc po zachciankach to dziewczynka, ale "wyglądam" zupełnie inaczej, niż z Młodą - z Młodą cerę miałam jak marzenie, a teraz syf na syfie :baffled:

Ja zawsze narzekałam, bo urodziłam się w wakacyjnym miesiącu i nie mogłam świętować razem z klasą, jaki inni :laugh2: Moja starsza z grudnia i widzę, że do szkoły to ona gotowa nie jest. Niby do 1 klasy jeszcze rok... Społecznie ok, ale emocjonalnie... I ze skupieniem się dłuższym ciężko. Zobaczymy co ten rok przyniesie :-D

U mnie też syf na syfie :-D może jednak chłopak... :-D

Megami ka przy oli miałam syf na syfie i teraz to samo choć mąż twierdzi ze nie widzi bo ja piękna jestem (zdurnial na starość ;) )

Hahaha taki mąż to skarb :-D:-D No ja przy córkach miałam super cerę... Ale to i tak gdybanie

To ja z kolei z Jasiem mialam piekna cere a teraz wlasnie syfow mi sie narobilo jak nie wiem :/ Powiem wam ze moja mama ma nas 2 dziewczyny i ze mna w ciazy wygladala super, malo przytyla w drugiej ciazy za to przywalila 30 kg, spuchla i wygladala koszmarnie! A dwie baby sie urodzily, kazda ciaza inna :)

reklama
Żelka- super wiadomości :)

Ja bym chciała urodzić w styczniu, niech się dzidziol nie pcha na świat przed czasem, niech dojrzewa:-)

gosiane- ja też tak miałam, dwie ciąże i dwie różne i mam dwóch chłopców :)

Do góry