reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Agulqa dowiedziała się, że jednak będzie Gosia i nie może z szoku wyjść ;-)??
Opowiadajże Dziewczyno jak po wizycie :tak:

reklama
mój szpital akurat miał porodówkę po remoncie. na sali z dzieckiem też miałam wypaśne łóżko z guzikami. jak na karuzeli ;-)

ale co z tego, jak nie wymienili położnych ze zrytym beretem i musiałam się użerać z teoriami o kp albo myć smoczek pod kranem zimną wodą, bo przecież "teraz już się nie wyparza" :szok:

i ja też wołałabym nie mieć piłki ani super łóżka, a normalne, ciepłe i miłe ciocie dla mojego syna ;-)

dalej podtrzymuję, że jestem chętna na wspólny poród. jeżeli któraś nie ma z kim iść na porodówkę to ja potowarzyszę :cool2::cool2::cool2:

Sprite mi dzien przed i w dniu porodu, rozni lekarze mierzyli dziecko i wychodzilo 4370! Dodam ze na 2 roznych usg a maly urodzil sie 3500 hehe nie wiem od czego to zalezy. Moze byl jakos dziwnie ulozony i dlatego takie pomiary byly.

Ja polozne mialam cudne kobiety za to warunki spartanskie bo akurat byl remont porodowki :p

sprite, właśnie tym się kierowałam wybierając szpital i wybrałam ten o NAJGORSZYCH warunkach, ale NAJLEPSZYCH położnych :tak: Ale teraz niby remontują, ciekawe, czy porodówkę też, bo znów się tam wybieram :-D

Wiec. U nas wszystko ok. Lekarz dzis powiedzial ze na 100% Robert bo cechy ewidentnie meskie.
Mlody wazy juz 1kg :-D moj olbrzym ;-)
Lekarz stwierdzil, ze brzuch mi dobrze rosnie. Nie mierzyl, ale chyba na oko widzial.
Wyniki wszystkie ok.
Na nastepna wizyte mam zrobic przeciwciala anty -d.
Nooo i kolejna wizyta 03.11 :-)

Aaa i powiedzial ze mam nie szalec ze sprzataniem zebysmy za szybko na porodowce sie nie spotkali ;-)

reklama
Agulqa_b super ze wszystko ok! 1kg to odpowiednio do wieku ma brzdac :) co do płci, mi też mówi ze 100% chłopiec ale ja uwierzę dopiero jak zobaczę ;) juz tyle znam przypadków gdzie nagle rodziło się coś innego ze bez większego entuzjazmu do tego podchodzę :p choć z Olą jak powiedzieli tak wierzyłam teraz mi się tak pozmieniało :p
mi też tak mówili o sprzątaniu i ja dalej szalałam i urodziłam po terminie :p ale tak naprawdę jeżeli nic się nie dzieje w sensie skracająca szyjka rozwarcia itp to dziecko wyjdzie kiefy mu się niestety podoba i ma gdzieś to co wszyscy z poza brzucha gadają :p wkurzające yo jest ze nie można tak sobie powiedzieć rodzę tego i tego i się rodzi :p

Do góry