reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Gratuluje wszystkim udanych wizyt i duzych bobasow...dopiero w gramach sie podawalo a teraz w kilogramach:)

Ja lykalam witaminy Femibion calą poprzednią ciąze i okres karmienia piersia. Teraz tez lykam:) Maz pilnuje. Ale ja codziennie dzien zaczynam od magnezu wiec z automatu biore witaminy. Poza tym mam przezycia ze stratą pierwszej ciązy przez niedobor kwasu foliowego a to juz w czlowieku sidzi do konca.

Ja mialam 7,5kg na plusie a teraz nie wiem bo waga nie dziala;p Pewnie z 9. Oswoilam sie, najwazniejszy bobas. Potem sie zrzuci:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mogę do 16kg :D przytyć

Bada serio teraz tak rosną dzieci?! Ja mam nadzieje że trochę się uspokoi choć pewnie z 1kg juz ma tzn liczę na to ze tylko tyle bedzie :p a super ny było gdyby miał te książkowe 900g :p

Ja narazie ważę w dolnej granicy na 24tc a wydaje mi się ze ważę o tonę za dużo :p

Do góry