reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Elutka no biorąc pod uwagę prezenty to wcale nie aż tak dużo.
Sama.lalka dla Nikoli 140 kosztowała, a jeszcze bodziaki i pajace dla Lilki wzięliśmy i spodnie dla Nikoli i Tymka.
Za to grubsze świąteczne zakupy mamy już z głowy i musimy kupić tylko pierd.ółki jak napoje, warzywa itp.

Nie mogę doczekać się już jutra :-D
Dobrze, że wizytę mam o 8:30 :-D

reklama
Dziewczynki, a ten wymaz gbs mialyscie pobierany tylko z pochwy? Bo czytałam, że pobierają też z drugiej dziurki :)
W piątek moja gin mi pobierze, ale zawieźć do labo muszę sama.

Mi tez nie. Tylko z pochwy ... procedura trochę jak przy cytologii, wziernik i takim wacikiem kreci dookoła ;) a potem to wkłada w fiolke z żelem i już.

Haha no wiem, że z dołu, ale która to była dziurka to nie mam pojęcia.
Kojarzę za to, że laskotalo trochę wiec mogły być obie :p

reklama
Do góry