reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózio dla kruszynki:)

Po raz ostatni wracam do tematu mojego wózka :baffled:
Serwisant nasmarował, podokręcał, wyregulował, porobił jakieś cuda, skontaktował się z importerem i już wiem, co jest ze spacerówką. Ponoć pochodzi z krótkiej serii przejściowej charakteryzującej się nie blokowaniem siedziska w pozycji rozłożonej :baffled:
Gumy na rączce nie da się wymienić inaczej niż z całą rączką - za drogie to dla nas.
Negatyw poszedł a teraz antyreklama - ODRADZAM użytkownika majka1981_2006 .

reklama
ojej, Esiu przykro mi że tak to wszyszlo... mam nadzieje że stan w jakim wózek oddał wam serwisant jest zdatny do użytku i mimo wszystko dobrze bedzie służył waszej dzidzi;-)

Tak, nadaje się do użytku - jest po prostu totalnie niezgodny z opisem. Wprawdzie nie wiem czy nasz plan "wózek dla wszystkich planowanych dzieci" jest jeszcze aktualny, ale mam nadzieję, że dla TEGO wystarczy...

Kurcze, Esia, troszkę się podłamałam, bo ja też myślałam o zakupie tego wózka używanego na allegro. Nawet od dłuższego czasu przeglądam oferty. Teraz nie wiem już co robić. Może jednak tańszy a nowy.

Monika77 7- moze sprobuj tez opcje,ze mozesz wozek dokladnie obejrzec przed ostatecznym zakupem... a wczesniej dokladnie sie wszystkiego dowiedz o wozku w sklepie lacznie z obejrzeniem i rozlozeniem jak i zlozeniem,tak jakbys go miala kupic... tak bedziesz miala porownanie... rowniez wazna rzecz z kupnem wozkow co mi sie przytrafilo: zdejmijcie pokrowce,ktore nadaja sie do zdjecia i obejrzyjcie stelaz,szczegolnie jak jest plastikowy... w mojej spacerowce ( nowiutkiej ze sklepu) stelaz oparcia byl pekniety... natychmiast poszlam do sklepu i mi wymienili na inny caly... pekniecie w sumie nie mialo roli w bezpieczenstwie wozka,ale zawsze to jet pekniecie...

Dziewczynki
pragnę się przyznać że w pokoiku naszej Kruszynki stoi grzecznie emmaljunga. Więc dla mnie temat wyboru wózka można uznać za zakończony :tak:
Jestem super zadowolona. Mam nadzieję że ten stan utrzyma się przez kolejne 3 lata :-D

Dziewczynki
pragnę się przyznać że w pokoiku naszej Kruszynki stoi grzecznie emmaljunga. Więc dla mnie temat wyboru wózka można uznać za zakończony :tak:
Jestem super zadowolona. Mam nadzieję że ten stan utrzyma się przez kolejne 3 lata :-D
Efilo a który model ten o którym pisałaś Duo Combi? Wklej zdjęcie no i gratulacje.

reklama
Efilo gratuluję zakupu Emaljungi!
Ja jestem po pracowitym weekendzie spędzonym w sklepach z wózkami i muszę powiedzieć że zakochałam się w tym wózeczku (wersja Edge Duo Combi) i najprawdopodobniej go kupimy. :-):-):-)
Podzielisz się informacją gdzie i za ile udało ci się go kupić i jakie masz dodatkowe wyposażenie?

Do góry