reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózio dla kruszynki:)

Gośka mi też jasne wózki bardziej się podobają! A stelaż ze skrętnymi przednimi kólkami ponoć jest bardzo wygodny - nam się po prostu nie podobał ;-)

Efilo fajna bryka! :-)

Sorga z wózkiem dostałam kołderkę z poszewką ale wątpię, żeby się przydała. Przecież latem będzie na to za ciepło, a na jesień i zimę mam zajefajne kombinezoniki :-D

reklama
Czesc dziewczyny, mam kolejne podejscie do kupna wozka, eh:sick: . Teraz mi wpadl w oko firmy chico, co sadzicie. Ewa-Krystyna moze cos poradzisz, sporo wiesz o limuzynach dla skarbkow :-) , oto link:

Toysrus

izka01- postaram ci sie odpowiedziec jutro lub jeszcze przed weekendem... zobacze czy maja ten model u nas w sklepach - ale watpie,bo nigdy mi nie wpadl w oko zaden wozek Chicco, ale ten ze zdjecia przypomina troche Centro i Arie Peg Perego i Espresso Inglesiny; poszukam troche informacji na jego temat i ci odpisze...

efilo wozek jest cudny i szczerze naprawde mi sie podoba. tu sa tylko ciemne niestety :(((( w Polsce mialam jasny bezowy i przez 7 miesiecy ani razu nie zabrudzil sie wiec nie wiem po co przesady ze z jasnym problemy. a gondola wyjmowana?
Ewa-Krystyna co Ty masz za pamiec do wszystkich wozkow?? nam sie aktualnie podoba Maclaren MX3 ale tylko znalazlam jedna opinie na necie i byla bardzo pozytywna ale sama nie wiem bo to trojkolowiec. do tego musimy dokupic siedzonko dla starszego dziecka. spotkalas sie w swoich poszukiwaniach juz z tym modelem??

A ja mam pytanie o wózek x-lander (XA). Czy może któraś z Was kupiła ten wózek, albo słyszała o nim jakieś opinie? Ja do tej pory cały czas myślałam o mutsy ale w sobotę "pojeździłam" sobie tym właśnie po sklepie i byłam bardzo mile zaskoczona. No i jest dużo tańszy od mutsy. A może słyszałyście coś o jego użytkowaniu?

efilo wozek jest cudny i szczerze naprawde mi sie podoba. tu sa tylko ciemne niestety :(((( w Polsce mialam jasny bezowy i przez 7 miesiecy ani razu nie zabrudzil sie wiec nie wiem po co przesady ze z jasnym problemy. a gondola wyjmowana?

Ja tam specjalnie szukałam jak najjaśniejszego. W końcu w lato dziecko będzie wewnątrz gondoli. Nie chciałabym go usmażyć. I właśnie babeczki mówiły że nawet w zimę się nie brudzi to pokrycie - tyle co ewentualnie od bucików, ale wystarczy szmatką przetrzeć i już.

Gondola jak najbardziej zdejmowana. I ma super płozy pod spodem które umożliwiają bujanie dzidziusia jak w kołysce. No prawie... bo wzdłuż a nie wszerz :-D I jest na tyle duża i wygodna że może spokojnie posłużyć jako tymczasowe łózio.

Monika
ja nie kupiłam, ale oglądałam i trochę czytałam. Mam dobre zdanie o x-landerach. Ten XA to czterokołowy wyglądający trochę jakby ukradł ramę od trójkołowca? (Myli mi się zawsze z X-1 - któryś z nich ma mniejsze kółka z przodu. Ten z większymi mi się bardziej podoba)

Ja mam zamiar kupić spacerowy x-lander XA podoba mi się strasznie i nawet M zaakceptował. O ile się nie mylę to Blanes już kupiła ten wózek.

reklama
Efilo ten z większymi kólkami to X1:
_.gif
_.gif
43e73a68f3384.JPG
X-Lander X1
Wózek spacerówka

A to XA z przodu mniejsze kółka:
43e73f9b0b498.JPG
X-Lander XA
Wózek spacerówka
_.gif