reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózio dla kruszynki:)

Zastanawiam się nad taką sprawą, przy niektórych wózkach jest napisane, że są do 15 kg, chyba dziecka 3 letnie waży więcej, a jeszcze zakupy:baffled:

reklama
No właśnie chyba jakieś przepisy coś mówią o tych 15kg. Bo nasza parasolka też wg producenta jest do bodajże 20kg, ale wg przepisów tylko do 15. Ale szczegółów nie znam...

Esia - a czy brak palaka w waszym wozeczku nie stanowi problemu? i jak sie ma wielkosc kolek xt do xlr (czy jakos tak):-)

Coraz powazniej zastanawiam sie czy nie zainwestowac w techno xt, jako nasz glowny wozek

Pałąk dostałam w zestawie z wózkiem (wprawdzie nie oryginalny, ale również dobry). Kółka obydwa te modele mają takie same - mniejsze są w modelu "four season" :tak:
Misieńka jest malutka, więc pewnie w spacerówkę przesiądziecie się za jakiś czas? Bo teraz to mam wrażenie, że jednak za mało "pancerny" jest ten wózek (zwłaszcza że zima ma wrócić...). Ale prowadzi się i składa wyśmienicie :tak:

Bo teraz to mam wrażenie, że jednak za mało "pancerny" jest ten wózek (zwłaszcza że zima ma wrócić...). Ale prowadzi się i składa wyśmienicie :tak:
proponuję przesiąść się do czołgu - jest dużo bardziej pancerny:-D a ponoć super się prowadzi i parkuje:-D

:-)Esiu, Misia odkad kilka dni temu zaczela siadac to nie moge nad nia zapanowac...teraz jezdzimy w spacerowce Mikrus, ale to wielki niewypal...rozklada sie tylko w 2 pozycjach...no i Misia rzeczywiscie smiesznie wyglada, jak 3-miesieczniak, ktorego matka do spacerowki wladowala. Chcemy kupic maclarena w marcu, bo teraz zbieramy fundusze. I chyba sie szybko przesiadziemy. Bede najwyzej Misie koldrami obkladac:) szczerze mowiac xt podoba mi sie bardziej niz ten drozszy. A gdzie Esiu kupiliscie?

No co Ty powiesz - Mikrus jest do kitu? A tak się "pocieszałam" że następny wózek - w odróżnieniu od naszego grata - to będzie właśnie Mikrus...
Nic to. Wracając do Maclarena - kupiłam u tego sprzedawcy. Chwilowo chyba nie ma takiej aukcji - zapłaciłam 855zł i w tym miałam ciepły zimowy śpiworek do wózka (używamy), kolorowe nakładki na pasy (firmowe), barierkę i plastikowy uchwyt na butelkę. Z transakcji jestem jak najbardziej zadowolona :tak:
A xt od tego drugiego modelu różni się wielkością - tamten jest sporo większy i bardziej zabudowany, coś jakby pomiędzy klasyczną parasolką a spacerówką.

reklama
Do góry