reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, foteliki i inne...

reklama
Kata mi się McLareny totalnie nie podobają, kółeczka to mają takie, że już chyba mniejsze być nie mogły. Zapomniałam jeszcze napisać, że rączka musi być pełna:tak:

Kasia a dlaczego pełna?? Na taką już nie zawiesisz siatki z zakupami:no: Więc na zakupy taki wózek już się nie przyda:sorry2:

Marcel rzadko śpi na spacerze ale nie kupiłabym nie rozkładanej nigdy bo to różnie bywa:baffled: czasami trzeba gdzies pojechac na dłużej i akurat mu się zaśnie:sorry2: No i u nas spełnia też rolę łóżeczka turystycznego:-D jak gdzieś wyjeżdżamy to Marcel zasypia w wózku a jak ja idę już spac to biorę go do siebie do łózka:tak:

Ale mi chodzi o taki wózek jak jedziemy na zakupy samochodem, a nie jak ja sama idę na zakupy;-) Jak idę sama gdzieś to jadę tą moją krową wielką, bo naprawdę sama mi jedzie i kosz na zakupy ma bardzo pojemny.

Kacha- podzielam Twoja opinie o mclarenach.....:tak::tak:, jakos tez mi nie przypadaja do gustu. Ja juz tez tyle sie naogladalam, ze sklonie sie raczej ku chicco lite way, bo jest male, lekkie a jednoczesnie to siedzisko wydaje sie byc wygodne. Olis ogolnie ma parasolke, ale uzywamy jej tylko , kiedy jade do Polandii, no bo on jakos nie czuje sie w niej komfortowo, prezy sie, chce zlazic i wisi na samych paskach.... A wlasnie to chicco wydaje mi sie takie akuratne, troche wieksze od takiej zwyklej prostej parasolki, a co za tym idzie- pewnie wygodniejsze, a jednoczesnie lekkie i zwrotne, wiec raczej to kupie....:tak::tak:

no i kupilam, Pani w sklepie mnie namowila i bardzo zachwalala taki wozek, narazie nie moge sie nacieszyc, Kuba ma troche inne podejscie, w srodku nie bardzo chce siedziec za to bawic sie nim i pchac go przed soba po calym domu tak :-D:-D, no nic musi sie chlopak przekonac. Jutro moze z jego bratem do wawy skoczymy to wezmiemy go na rozpoznianie ;-):-D

A tak sie prezentuje Wózek ACTIVE Baby Design - 8,3 kg NOWE KOLORY (590520096) - Aukcje internetowe Allegro

kolor pomaranczowy

jutrzenka fajny! też go brałam pod uwagę ale dla nas miał za płytkie siedzisko :-(
mi się ten turkusik podoba ;-) (nie granat)

reklama
Kata a jaki macie?? z tego co ja patrzylam to wiekszosc tych wozkow ma glebokosc siedziska 20-22 cm,

co do koloru to wybralam wg mnie taki ogolny i dla dziewczynki i dla chlopca, ten turkus tez ladny ale on ma jasny material a ten co wzielam ciemny i nie bedzie sie tak brudzil moze :confused:

Ostatnia edycja:
Do góry