Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Więc na zakupy taki wózek już się nie przyda
czasami trzeba gdzies pojechac na dłużej i akurat mu się zaśnie
No i u nas spełnia też rolę łóżeczka turystycznego
jak gdzieś wyjeżdżamy to Marcel zasypia w wózku a jak ja idę już spac to biorę go do siebie do łózka

, jakos tez mi nie przypadaja do gustu. Ja juz tez tyle sie naogladalam, ze sklonie sie raczej ku chicco lite way, bo jest male, lekkie a jednoczesnie to siedzisko wydaje sie byc wygodne. Olis ogolnie ma parasolke, ale uzywamy jej tylko , kiedy jade do Polandii, no bo on jakos nie czuje sie w niej komfortowo, prezy sie, chce zlazic i wisi na samych paskach.... A wlasnie to chicco wydaje mi sie takie akuratne, troche wieksze od takiej zwyklej prostej parasolki, a co za tym idzie- pewnie wygodniejsze, a jednoczesnie lekkie i zwrotne, wiec raczej to kupie....

, no nic musi sie chlopak przekonac. Jutro moze z jego bratem do wawy skoczymy to wezmiemy go na rozpoznianie ;-)