reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

ja planuje kupić dwie, dużą i małą, jedną na pewno z Aventu a drugą...zobaczymy co mi w oko wpadnie :)

reklama
Ja mialam z tommee tippee mala i duza. Jak mlody przeszdl juz calkowocie na mm to mialam taka najtansza butelke z marketu i w sumie pasowala mu. Nie to zebym mu zalowala ale kiedys zapomnialam flaszki ze soba i w sklepiku kolo cioci mieli taka najtansza wersje wiec musialam sie nia ratowac i potem już na tych zostalam do poltora roku. Potem były kubki z lovi

U mnie szwagierki uzywaja z difraxa. Butelka fajna ale jak kiedys zajmowalam sie dziecmi szwagierki i zobaczylam ze oni tylko ta butelke plucza a na dnie wielki czarny grzyb myslalam ze zwymiotuje biedne dziecko. Difrax ma odkrecane dno.

W sumie to czuje się trochę zielona. Słuchajcie jak to jest właściwe z tymi butelkami? Jak karmie piersią to butelki w ogóle są mi potrzebne? Dostałam Tez podgrzewacz i nie wiem . kompletnie jak go używać i po co. Ech jaka ja jestem po tyłach :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

no ja to samo pytalam ale nie uzyskalam odpowiedzi :D a to sie nie daje jakiejs wody czy herbatki przy karmieniu piersia?

haha tak samo na luzaku zbieram cienkie ubranka bo przeciez letnie dziecko a w sumie to sierpien wrzesien i juz we wrzesniu potrafi byc zimno :D musze poprzegladac wszystko co mam jeszcze raz czy aby na pewno wszystko mam :D

dziecko we mgle to za malo powiedziane :D

chcialam isc jakis czaderski smoczek kupic ale poczytalam w necie ze na poczatku nie potrzebny, co nie wymysle to zly pomysl w sumie

Ja w smoczek się zaopatrze.

Ubrań w ogóle nie kupiłam jeszcze bo dostałam i w tej chwili mam 6 kartonów wiec nie będę wariowac. I mam i ciepłe i te lżejsze :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No ja biore pod uwage tez to ze np bede musiala wyjsc a mąż w czymś podać mleko by musiał więc ja raczej nabędę jakieś.Kurcze tyle zagwostek przy wyprawce,dobrze że jesteście :)

reklama
ja tez jeszcze ani ciuszka nie kupilam, ale wracajac od rehabilitanta mijam lumpeks z dzieciecymi ubrankami dzisiaj chyba sie nie powstrzymam i wejde :D

Do góry